Verhuur

Vakantiehuisje

Vanaf dit seizoen kan je ook een vakantiehuisje bij ons huren. Direct tegenover de camping staat een vrijstaand klein vakwerkhuisje. Op deze manier kan je dus een beetje ‘vals spelen’: wel op een camping verblijven, maar dan met alle luxe! 

Het huisje heeft op de begane grond: een woonkamer, een mini-keuken in de gang en een grote badkamer met douche. Boven is de slaapkamer met tweepersoonsbed, een eenpersoonbed (ook nog ruimte voor plaatsen van baby/peuterbedje) en een kleine versie van de ‘walk in closet’  Buiten heb je een eigen tuin met vuurkorf, grote parasol en een bbq. 

In het hoggseizoen alleen te reserveren per week van zaterdag tot zaterdag.

Neem contact met ons op voor meer infornatie zoals prijzen en beschikbaarheid, of bekijk onze airbnb advertenti: https://abnb.me/r8GiBQ1WC8

Prijsindicatie per nacht: € 80 - € 100. Korting voor een week. 

Pipowagen

We verhuren een design Pipo wagen. Deze tot Tiny house omgebouwde wagen is helemaal fris wit en minimalistisch design ingericht. Er is een echt tweepersoons bed met een heerlijk matras. Ook staat er een wit vintage gasfornuis tijd en is alles aanwezig om koffie/thee te zetten en simpel te koken. Er zit geen wc of douche in de pipo-wagen.

Zie voor verdere info, meer foto’s en prijzen en beschikbaarheid de airbnb-advertentie. https://abnb.me/lljBt2sbIZ

Prijsindicatie per nacht: € 55 - € 70. (Afhankelijk van duur van het verblijf) 

Glampingtent

Deze mooie opblaasbare katoenen tent van het Nederlandse merk Karsten bieden we te huur aan. De tent is echt groot en je kan er makkelijk in staan. Het grondoppervlak van het slaapgedeelte is 3,8 x 3,8 meter. De tent is volledig ingericht en heeft zelfs een echt bed met heerlijke matrassen. Op deze manier kan je toch kamperen zonder zelf met allemaal kampeerspullen te hoeven slepen. 

Minimaal aantal nachten voor een reservering is 2 nachten.

De tent staat ook op Airbnb. Daar staan nog meer foto's en informatie en je vindt er de prijzen en beschikbaarheid. 

https://www.airbnb.nl/rooms/27939092?guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=7fdb6f14-9747-4e33-8736-599c090756a3

 

Toekomstplannen

Op dit moment zijn we bezig om een oude stadbus, een trekkershutje en een luxe appartement verhuurklaar te maken. We weten helaas nog niet wanneer wat klaar is.