Verhuur

Glamping, trekkerstenten en veel plannen

Deze mooie opblaasbare katoenen tent van het Nederlandse merk Karsten bieden we te huur aan. De tent is echt groot en je kan er makkelijk in staan. Het grondoppervlak van het slaapgedeelte is 3,8 x 3,8 meter. De tent is volledig ingericht en heeft zelfs een echt bed met heerlijke matrassen. Op deze manier kan je toch kamperen zonder zelf met allemaal kampeerspullen te hoeven slepen. Voor meer info en prijzen kan je altijd contact met ons opnemen. De tent staat ook op Airbnb. Daar staan nog meer foto's en informatie.

https://nl.airbnb.com/rooms/27939092?location=Altenburschla%2C%20Wanfried%2C%20Duitsland&adults=1&guests=1&s=Sktps4q0 

 

Trekkerstenten

Als je geen zin hebt om je eigen grote tent op te zetten of om ver te rijden met je camper/caravan, maar je wilt wel  kamperen dan hebben wij ook nog twee grote Karsten-trekkerstenten te huur. Ook ideaal als je wat meer ruimte wilt dan  bijvoorbeeld je eigen kleine tentje of als je aankomt in de regen. En mocht je al op de camping staan met je eigen tent en er is regen voorspeld de ochtend van vertrek dan kan je je laatste nachtje ook hier in de tent slapen zodat je je tent droog kan inpakken. 

We hebben een tent met een echt tweepersoons bed en een tent met twee eenpersoons camping-bedden. Zie de foto’s hieronder. Beddengoed, kookspulen etc moet je dan nog we zelf meenemen. Tenzij je gewoon lekker gaat eten in het restaurant naast de camping, dan kan je de ook kookspullen thuis laten :-) De prijzen zijn 35 euro voor 2 personen voor de tent met het grote bed en 30 euro voor de tent met de twee losse bedden. In beide tenten is nog genoeg ruimte voor 1 of 2 extra slaapplekken. Babybedje past ook makkelijk. Informeer voor weekpriizen. 

Pipowagen

Sinds 2019 verhuren we ook een design Pipo wagen. Deze tot Tiny house omgebouwde wagen is helemaal fris wit en minimalistisch design ingericht. Er is een echt tweepersoons bed met een heerlijk matras. Ook staat er een wit vintage gasfornuis tijd en is alles aanwezig om koffie/thee te zetten en simpel te koken. Zie voor meer info en foto’s de airbnb-advertentie. https://abnb.me/lljBt2sbIZ

Pipowagens, Oude stadbus verbouwd tot camper, appartement en vakantiehuisje

Op dit moment zijn we bezig om alle bovenstaande verhuuraccomodaties verhuurklaar te maken. We weten helaas nog niet wanneer wat klaar is, maar je kan ons natuurlijk altijd vragen wat de laatste stand is. We hopen dit seizoen met de verhuur te kunnen beginnen!

Update augustus 2019: De Pipo-wagen is klaar voor de verhuur!