Informatie omtrent reserveren

Voor reserveringen en/of andere vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of door gewoon lekker makkelijk onderstaand contactformulier in te vullen. 

Reserveringsaanvraag
Om snel antwoord te kunnen geven op een reserveringsaanvraag is het handig om bij de aanvraag alvast de volgende punten te vermelden:

- de gewenste aankomst- en vertrekdag
- het kampeermiddel en de grootte hiervan
- het aantal personen 
- of je stroom nodig hebt

Plaatsen aan de rivier  
Je kan een plaats direct aan de rivier reserveren. Tijdens feestdagen (Hemelvaart en Pinksteren) en in de maanden juni, juli en augustus is het alleen mogelijk om een plek aan het water te reserveren bij een minimumverblijf van 7 nachten. 

Blijf je minder dan 7 nachten, maar wil je toch graag aan de rivier staan, dan kunnen we je op onze zogenaamde ‘water-wachtlijst’ :-) plaatsen. Als er dan een plaats aan de rivier vrij is in jouw reisperiode dan is de plaats uiteraard voor jou.

Voorkeursplaatsen
Helaas kunnen wij geen exacte plaatsnummer beloven. Wel kan je aangeven op welke plaats, of plaatsen, je het liefst zou willen staan en natuurlijk houden we hier dan rekening mee bij het inplannen. Zo is de kans groot dat je alsnog op je gewenste plek komt te staan. 


Schaduw en  zon

Wat betreft een zonnige/schaduwrijke plek: de camping is meestal wel gezellig druk in het hoogseizoen en de afgelopen jaren hebben we geleerd dat wat voor de ene kampeerder een lekkere zonnige plek is door de andere kampeerder als een schaduwplek wordt ervaren : -) 


Daar komt nog bij dat de zon/schaduw verhouding door de veranderde stand van de zon ongeveer elke 2 weken anders is, dus je zal begrijpen dat het voor ons niet te doen 6 maanden lang bij te houden hoe het per plek gesteld is met zon/schaduw. Uiteraard kunnen we wel bij je reservering zetten of je graag schaduw of juist zon wilt en we zullen daar dan zo veel mogelijk rekening mee houden tijdens het inplannen van de plekken. 


Bedankt voor je begrip. 

RESERVERINGSBELEID :
Wij berekenen geen reserveringskosten, of aanbetaling. We vertrouwen er op dat je komt.  Annuleren kan tot 48 uur voor aankomst maar annuleer je later dan worden de kosten voor het gehele verblijf ik rekening gebracht. Hetzelfde geldt voor als je wel komt, maar je besluit eerder weg te gaan. Ook dan betaal je voor de hele reserveringsperiode. Wij houden immers een plaatsje voor je vrij en zeggen andere kampeerders af om jou de plek te kunnen garanderen. Door middel van jouw reserveringsbevestiging ga je akkoord met deze voorwaarden. 


Let op: zorg dat je bij het invullen van het contactformulier je eigen e-mail adres goed schrijft. Als daar namelijk een spelfout in zit, kunnen we je niet antwoorden. Voor de zekerheid kan je natuurlijk ook altijd je mobiele telefoonnummer nog in het bericht zetten. 

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: