Informatie omtrent reserveren

Voor reserveringen en/of andere vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of door gewoon lekker makkelijk onderstaand contactformulier in te vullen. 

Reserveringsaanvraag
Om snel antwoord te kunnen geven op een reserveringsaanvraag is het handig om bij de aanvraag alvast de volgende punten te vermelden:

- de gewenste aankomst- en vertrekdag
- het kampeermiddel en de grote hiervan
- het aantal personen 
- of je stroom nodig hebt

Plaatsen aan de rivier  
Je kan een plaats direct aan de rivier te reserven.  In het hoogseizoen (= Hemelvaart, Pinksteren en juli en augustus) is het in principe alleen mogelijk om een plek aan het water te reserveren bij een minimumverblijf van 7 nachten. 

Kom je in het hoogseizoen en blijf je minder dan 7 nachten, maar wil je toch graag aan de rivier staan, dan kunnen we je op onze zogenaamde ‘water-wachtlijst’ :-) plaatsen. Als er dan een plaats aan de rivier vrij is in jouw reisperiode dan is de plaats uiteraard voor jou.

Voorkeursplaatsen
Helaas kunnen wij geen exacte plaatsnummer beloven. Wel kan je aangeven op welke plaats, of plaatsen, je het liefst zou willen staan en natuurlijk houden we hier dan rekening mee bij het inplannen. Zo is de kans groot dat je alsnog op je gewenste plek komt te staan. 

Bedankt voor je begrip. 

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: