Aankomst en vertrek

Route tip: 

Voor de makkelijkste route kunt u het beste bij Kassel afslag 75 nemen (=Witzenhausen) en dan Eschwege - Wanfried - Altenburschla volgen. Deze route rijdt makkelijker dan de route die de meeste navigatiesystemen aangeven. Als u via Witzenhausen rijdt, vermijdt u namelijk de bochtige weg door de bergen en dorpjes (dit is overigens wel een  mooie route, maar rijdt dus minder comfortabel). Als u bij vertrek van huis Witzenhausen in uw navigatie invoert en dan circa 10 km voordat u in Witzenhauzen bent het campingadres invoert dan komt u er!

 

Aankomst:

U kunt op de camping aankomen hoe laat u wilt!  

Vanaf 12:00 uur is uw gereserveerde plek vrij voor u. 

We hebben geen slagboom en ook geen receptie. U kunt dus zo de camping op rijden en een plekje uitzoeken. Ook als wij er niet zijn! Er hangt namelijk een lijst met reserveringen op het informatiebord van de camping. Als u gereserveerd hebt, staat op deze lijst uw naam en uw plek. Komt u spontaan langs, dan kunt u een plek uitzoeken rekening houdend met de reserveringen. Wij komen dan later bij u langs voor de aanmelding en betaling (bijvoorbeeld de volgende dag). 

Bekijkt u alstublieft goed de lijst met reserveringen alvorens u zich op een plek installeert, zodat u fijn op uw plek kunt blijven staan en niet hoeft te verplaatsen. 

Bedankt voor uw medewerking! 

 

Parkeren op parkeerplaats

Aan het einde van de camping is de parkeerplaats voor uw auto. Voor de veiligheid van kinderen, ter bescherming van het gras en vermindering van geluidsoverlast hebben wij ervoor gekozen om alle auto's op de parkeerplaats te parkeren en niet op de camping. Natuurlijk kunt u bij aankomst en vertrek wel met de auto de camping oprijden. 

Betaling:

U kunt alleen betalen met contact geld. Helaas kunt u (nog) niet pinnen. Overmaken via internet kan wel. Betalen graag bij aankomst. Als u nog niet precies weet hoe lang u bliift, dan graag uiterlijk de dag voor vertrek betalen. Dat geeft u namelijk meer vrijheid: op uw vertrekdag kunt u dan wegrijden wanneer u wilt, zonder dat u ons eerst hoeft te zoeken voor de betaling. 

Gras

Er is geen asfalt weg op de camping en we hebben ook geen speciale verharde camperplaatsen. U rijdt en staat dus direct op het gras. Dat is in principe geen probleem, maar als het veel geregend heeft, kan de grond erg zacht worden en is rijden op het gras wellicht lastig, of zelfs onmogelijk. Houd u hier dus rekening mee. We hopen natuurlijk dat de zon schijnt!

Veel  plezier op onze camping!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.08 | 14:33

De camping wordt steeds leuker ! Complimenten voor David en Suzanne voor alle creativiteit waarmee ze het terrein zo leuk ingericht hebben ! Ga zo door !

...
29.07 | 20:44

Gefeliciteerd Dave en Zusanne.
Het ziet er fantastisch uit. Ga zo door met de rest van de camping.

John en Sandra

...
20.07 | 19:09

Prima camping wanneer u rust zoekt.De nieuwe eigenaren Dave en Susane zijn het compleet aan het renoveren en hebben leuke ideeen.
We waren er 4 weken.Bedankt.

...
16.07 | 16:06

Ein wunderbarer Ort mit wunderbaren Menschen .😘

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE