Aankomst en vertrek

 

Aankomst

▪ De camping is altijd open;
▪ Je hoeft je nergens aan te melden! 
▪ Je kan zelf een plekje uitzoeken aan de hand van onderstaande ‘gebruiksaanwijzing’:

 

Kom je spontaan langs?

Loop dan een rondje over de camping en kijk waar je het liefst zou willen staan en of dat mogelijk is. Op de houten planken, of op losse bordjes, is zwarte krijtverf aangebracht. Hierop staat met krijt de datum geschreven van de eerst volgende reservering. Tot die datum 12:00 uur is de plek dus vrij en kan je er gaan staan. Als de plek voorlopig niet gereserveerd is, dan staat er ‘FREI’. 

Mocht het erg geregend hebben waardoor het krijt is verdwenen, dan hangt er onder het afdak aan de zijkant van het sanitairgebouwtje nog een lijst met reserveringen. 

 

Heb je gereserveerd?

Dan staat je naam, met daarachter je plaatsnummer op het grote krijtbord, aan het begin van de camping. Op je plaats zelf staat nog een bord met je naam, zodat je zeker weet dat je goed zit. Vanaf 12:00 uur is je gereserveerde plek gegarandeerd vrij voor jou. Als je een andere plek ziet waar je liever wilt staan, dan kan dat misschien ook. Lees daarvoor de informatie hierboven.

 

Wij zijn vrijwel altijd op het terrein. Je hoeft ons dus niet te zoeken om aan te melden. Je ziet ons vanzelf wel een keer verschijnen. Meestal lopen we ’s avonds een rondje over de camping voor de aanmelding.

 

Camping = Autovrij 

Aan het einde van de camping is de parkeerplaats voor de auto. Voor de veiligheid van kinderen, ter bescherming van het gras en vermindering van geluidsoverlast hebben wij ervoor gekozen om alle auto's op de parkeerplaats te parkeren en niet op de camping. Natuurlijk kan je bij aankomst en vertrek wel met de auto de camping oprijden. 

 

Betaling en vertrek:

Je kunt alleen betalen met contact geld. Overmaken via internet kan wel. Mocht je geen mobiele data hebben dan kan je even gebruik maken van de ‘hotspot’ van onze eigen smartphone. Betalen graag bij aankomst.

Als je nog niet precies weet hoe lang u bliift, dan graag uiterlijk de dag voor vertrek betalen. Dat geeft je namelijk meer vrijheid: op de vertrekdag kan je dan wegrijden wanneer je wilt, zonder dat je ons eerst hoeft te zoeken voor de betaling.

Je kan tot 12 uur op je plaats blijven staan en daarna is de plek voor de (eventuele) nieuwe gasten. Mocht je later willen vertrekken, vraag dan even aan ons of dat mogelijk is (€8,- halve dag). 

 

Gras

Er is geen asfalt weg op de camping en we hebben ook geen speciale verharde camperplaatsen. Je rijdt en staat dus direct op het gras. Dat is in principe geen probleem, maar als het echt heel veel geregend heeft, kan de grond erg zacht worden en is rijden op het gras wellicht lastig, of zelfs onmogelijk. Houd hier dus rekening mee. We hopen natuurlijk dat de zon schijnt!🙂