Aankomst, betaling en vertrek

Kamperen = Vrijheid

 

▪ De camping is tijdens het seizoen 24/7 open, maar aankomst is (in principe) alleen mogelijk vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur. 
 
▪ Kamperen = vrijheid, voor jou als kampeerder, maar ook voor ons: daarom hebben we geen slagbomen of een receptie. Je hoeft je nergens persoonlijk aan te melden en je hoeft ons dus ook niet te zoeken. De aanmelding en betaling kan je helemaal zelf doen via ons aanmeldformulier (dit formulier ligt in onze Speelbus). 
 
I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN IS HET VERPLICHT OM ALTIJD ONS AANMELDFORMULIER IN TE VULLEN!
 
▪ Je kan zelf een plekje uitzoeken aan de hand van onderstaande ‘gebruiksaanwijzing’. Op het info-bord bij de ingang van de camping hangt deze gebruikaanwijzing ook.
 

Gebruiksaanwijzing

Heb je gereserveerd?

Dan staat je naam, met daarachter je plaatsnummer en een richtingspijl op het grote krijtbord, aan het begin van de camping. Op je plaats zelf staat nog een bord met je naam, zodat je zeker weet dat je goed zit. Vanaf 13:00 uur is je gereserveerde plek gegarandeerd vrij voor jou. In de Speelbus hangt een plattegrond van de camping. Als je een andere plek ziet waar je liever wilt staan, dan kan dat misschien ook.  Lees daarvoor de informatie hieronder.

Mocht het erg geregend hebben waardoor het krijt is verdwenen, dan hangt er onder het afdak aan de zijkant van het sanitairgebouwtje nog een lijst met reserveringen. 

 

Kom je spontaan langs?

Loop dan een rondje over de camping en kijk waar je het liefst zou willen staan en of dat mogelijk is. Op de houten planken, of op losse bordjes, is zwarte krijtverf aangebracht. Hierop staat met krijt de datum geschreven van de eerst volgende reservering. Tot die datum 12:00 uur is de plek dus vrij en kan je er dus gewoon gaan staan. Als de plek voorlopig niet gereserveerd is, dan staat er ‘FREI’. 

Je hoeft ons dus niet te zoeken om je aan te melden! Je ziet ons vanzelf wel een keer verschijnen. Meestal lopen we ’s avonds een rondje over de camping.

 

Aankomst

 

Aankomst vanaf 13:00 uur:

Aankomst is mogelijk vanaf 13:00, want de kampeerders voor jou moeten immers wel de tijd hebben om rustig af te kunnen bouwen en mischien nog even wat te eten voor vertrek. En wij hebben deze tijd ook hard nodig om de reserveringsdata op de bordjes te actualiseren en om de namen van de kampeerders die die dag aankomen op de welkomstborden te schrijven.

 

Aankomst tot 23:00 uur:

In verband met de 'nachtrust' op de camping is aankomst in pricipe mogelijk tot 23:00 uur. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je later dan 23:00 uur aan wilt komen. De camping heeft geen slagbomen, dus een late aankomst is geen probleem. Wel vragen we je dan om zo weinig mogelijk lawaai te maken en indien mogelijk een plekje bij de ingang uit te zoeken. De volgende dag kan je dan altijd nog verhuizen.

 

Betaling en vertrek

Vertrek voor 12:00 uur:

Je kan tot 12 uur op je plaats blijven staan en daarna is de plek voor de (eventuele) nieuwe kampeergasten. Mocht je later willen vertrekken, vraag dan even aan ons (het liefst per e-mail) of dat mogelijk is (€8,- halve dag). 

 

Selfservice-receptie:

We hebben een "selfservice-receptie''. Dat is voor mensen die denken: “Dat kunnen wij wel zonder hulp. Dat gaat ons lukken!” :-) Je kan contact betalen door gepast geld in de brievenbus te doen. Gebruik altijd een envelop (liggen in de speelbus) om het geld in te doen en schrijf daar je naam en plaatsnummer op! Natuurlijk kan je het bedrag ook online overmaken. Deze en meer informatie vind je ook op de camping zelf. 

 

Contact geld of online overmaken:

Je kunt alleen betalen met contact geld. Online overmaken kan natuurlijk wel. Mocht je geen mobiele data hebben dan kan je even gebruik maken van de ‘hotspot’ van onze eigen smartphone. Betalen graag bij aankomst.

Als je nog niet precies weet hoe lang je wilt bliiven, dan graag uiterlijk de dag voor vertrek betalen. Dat geeft je namelijk meer vrijheid: op de vertrekdag kan je dan wegrijden wanneer je wilt, zonder dat je ons eerst hoeft te zoeken voor de betaling.

 

Camping = Autovrij

Aan het einde van de camping is de parkeerplaats voor de auto. Voor de veiligheid van kinderen, ter bescherming van het gras en vermindering van geluidsoverlast hebben wij ervoor gekozen om alle auto's op de parkeerplaats te parkeren en niet op de camping. Natuurlijk kan je bij aankomst en vertrek wel met de auto de camping oprijden. Je kan rustig op-en afbouwen, maar uiteindelijk moetje auto wel naar de parkeerplaats :-)

Uiteraard zijn camperbusjes en auto met daktenten gewoon hartstikke welkom op de camping.

 

Rijden en staan op gras

Er is geen asfaltweg op de camping en we hebben ook geen speciale verharde camperplaatsen. Je rijdt en staat dus echt direct op het gras. Dat is in principe geen probleem, maar als het echt heel veel geregend heeft, kan de grond erg zacht worden en is rijden op het gras wellicht lastig, of zelfs onmogelijk. Houd hier dus rekening mee. Betreden op eigen risico 🙂 .We hopen natuurlijk dat de zon schijnt!