Aankomst en vertrek

 

Aankomst:

U kunt op de camping aankomen hoe laat u wilt!  

Vanaf 12:00 uur is uw gereserveerde plek vrij voor u. 

We hebben geen slagboom en ook geen receptie. U kunt dus zo de camping op rijden en een plekje uitzoeken. Ook als wij er niet zijn! Er hangt namelijk een lijst met reserveringen op het informatiebord van de camping. Als u gereserveerd hebt, staat op deze lijst uw naam en uw plek. Komt u spontaan langs, dan kunt u een plek uitzoeken rekening houdend met de reserveringen. Wij komen dan later bij u langs voor de aanmelding en betaling (bijvoorbeeld de volgende dag). 

Bekijkt u alstublieft goed de lijst met reserveringen alvorens u zich op een plek installeert, zodat u fijn op uw plek kunt blijven staan en niet hoeft te verplaatsen. 

Bedankt voor uw medewerking! 

 

Parkeren op parkeerplaats

Aan het einde van de camping is de parkeerplaats voor uw auto. Voor de veiligheid van kinderen, ter bescherming van het gras en vermindering van geluidsoverlast hebben wij ervoor gekozen om alle auto's op de parkeerplaats te parkeren en niet op de camping. Natuurlijk kunt u bij aankomst en vertrek wel met de auto de camping oprijden. 

Betaling:

U kunt alleen betalen met contact geld. Helaas kunt u (nog) niet pinnen. Overmaken via internet kan wel. Betalen graag bij aankomst. Als u nog niet precies weet hoe lang u bliift, dan graag uiterlijk de dag voor vertrek betalen. Dat geeft u namelijk meer vrijheid: op uw vertrekdag kunt u dan wegrijden wanneer u wilt, zonder dat u ons eerst hoeft te zoeken voor de betaling. 

Gras

Er is geen asfalt weg op de camping en we hebben ook geen speciale verharde camperplaatsen. U rijdt en staat dus direct op het gras. Dat is in principe geen probleem, maar als het veel geregend heeft, kan de grond erg zacht worden en is rijden op het gras wellicht lastig, of zelfs onmogelijk. Houd u hier dus rekening mee. We hopen natuurlijk dat de zon schijnt!🙂

Veel  plezier op onze camping!