Aankomst en vertrek

Aankomst, vertrek en betaling

Aankomst 

▪ De camping is altijd open, maar liever geen aankomst voor 12:00 of na 23:00 uur;
▪ Je hoeft je nergens aan te melden! I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN IS HET VERPLICHT ONS AANMELDINGSFORMULIER IN TE VULLEN!
▪ Je kan zelf een plekje uitzoeken aan de hand van onderstaande ‘gebruiksaanwijzing’:

 

Heb je gereserveerd?

Dan staat je naam, met daarachter je plaatsnummer op het grote krijtbord, aan het begin van de camping. Op je plaats zelf staat nog een bord met je naam, zodat je zeker weet dat je goed zit. Vanaf 12:00 uur is je gereserveerde plek gegarandeerd vrij voor jou. Als je een andere plek ziet waar je liever wilt staan, dan kan dat misschien ook. Lees daarvoor de informatie hieronder.

Mocht het erg geregend hebben waardoor het krijt is verdwenen, dan hangt er onder het afdak aan de zijkant van het sanitairgebouwtje nog een lijst met reserveringen. 

 

Kom je spontaan langs?

Loop dan een rondje over de camping en kijk waar je het liefst zou willen staan en of dat mogelijk is. Op de houten planken, of op losse bordjes, is zwarte krijtverf aangebracht. Hierop staat met krijt de datum geschreven van de eerst volgende reservering. Tot die datum 12:00 uur is de plek dus vrij en kan je er gaan staan. Als de plek voorlopig niet gereserveerd is, dan staat er ‘FREI’. 

Je hoeft ons dus niet te zoeken om je aan te melden! Je ziet ons vanzelf wel een keer verschijnen. Meestal lopen we ’s avonds een rondje over de camping.

 

Camping = Autovrij 

Aan het einde van de camping is de parkeerplaats voor de auto. Voor de veiligheid van kinderen, ter bescherming van het gras en vermindering van geluidsoverlast hebben wij ervoor gekozen om alle auto's op de parkeerplaats te parkeren en niet op de camping. Natuurlijk kan je bij aankomst en vertrek wel met de auto de camping oprijden. 

 

Betaling en vertrek

Je kan tot 12 uur op je plaats blijven staan en daarna is de plek voor de (eventuele) nieuwe gasten. Mocht je later willen vertrekken, vraag dan even aan ons (het liefst per e-mail) of dat mogelijk is (€8,- halve dag). 

We hebben een "selfservice-receptie''. Dat is voor mensen die denken: “Dat kunnen wij wel zonder hulp. Dat gaat ons lukken!” :-) Je kan contact betalen door gepast geld in de brievenbus te doen. Gebruik altijd een envelop (liggen in de speelbus) om het geld in te doen en schrijf daar je naam en plaatsnummer op! Natuurlijk kan je het bedrag ook online overmaken. Meer informatie vind je op de camping zelf. 

Je kunt alleen betalen met contact geld. Overmaken via internet kan natuurlijk wel. Mocht je geen mobiele data hebben dan kan je even gebruik maken van de ‘hotspot’ van onze eigen smartphone. Betalen graag bij aankomst.

Als je nog niet precies weet hoe lang u bliift, dan graag uiterlijk de dag voor vertrek betalen. Dat geeft je namelijk meer vrijheid: op de vertrekdag kan je dan wegrijden wanneer je wilt, zonder dat je ons eerst hoeft te zoeken voor de betaling.

 

Rijden en staan op gras

Er is geen asfalt weg op de camping en we hebben ook geen speciale verharde camperplaatsen. Je rijdt en staat dus direct op het gras. Dat is in principe geen probleem, maar als het echt heel veel geregend heeft, kan de grond erg zacht worden en is rijden op het gras wellicht lastig, of zelfs onmogelijk. Houd hier dus rekening mee. Betreden op eigen risico 🙂 .We hopen natuurlijk dat de zon schijnt!