Wat is er?

Kampeerplekken

 
Er zijn circa 28 kampeerplaatsen met stroomaansluiting en een apart tentenveld zonder stroom. Ongeveer de helft van de plaatsen liggen direct aan de rivier. Er zijn plekken met veel schaduw en plekken voor de echte zonaanbidders. De meeste plekken zijn vlak zodat je gemakkelijke je kampeermiddel kunt neerzetten. Er zijn 2 plekken aan het water die minder vlak zijn, dus daar staan vaak tenten. Maar als je beetje moeite wil doen, kan je daar juist ook heel mooi staan met een kleine caravan of camper.
 
We hebben geen plekken die strak afgezet of omheind zijn door hoge heggen. Omdat we maar een kleine camping zijn, en de plaatsen aan de rivier erg gewild zijn, hebben ongeveer de helft van de plekken wel enige vorm van plaatsmarkering. Dat kan zijn een natuurlijke scheiding zoal een boom, een bessenstruikje, of een laag hekje gemaakt van een onbewerkte plank hout. Daarnaast zijn er ook plaatsen, met name op het tentenveld, waar echt veel vrijheid is. De grootte van de plekken varieren nog al en loopt uiteen van 7 tot 10 meter breedte.

Bakkerwagen, spelletjesbus en boodschappen

Op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag komt tussen 09.00 en 09:30 uur de bakkerwagen de camping op rijden voor vers brood. En op woensdagochtend rond 08:15 uur komt de rijdende supermarkt langs.
 
We hebben ook een oude 'verkoopwagen/SRV-wagen' uit de jaren zeventig opgeknapt en die fungeert nu als:
- Informatiepunt met onze selectie van folders uit de omgeving;
- Mini-supermarkt waar je de biologische groente van onze buren kan kopen en ook enkele basisproducten;
- Speelotheek voor kinderen en volwassenen. We hebben heel veel gezelschapspelen van Yahtzee tot Monoply en Risk. Er is ook speelgoed te leen zoals steps, fietsjes, zwembadje, stelten, skelter etc. ;
- Bibliotheek waar je boeken kan lenen, ruilen of kan kopen (je mag zelf de prijs voor het boek bepalen
- Self Service 'cafe' waar je een kopje koffie zetten in onze nespresoo machine of afbakbroodjes kopen en meteen afbakken in een van onze kleine oventjes. 
 
Boodschappen kan je doen bij de supermarkten in de mooie oude dorpjes Wanfried en Treffurt, maar je kan ook naar een van de wekelijkse markten in de omgeving gaan, of direct biologische eieren, vlees en groente bij de boer halen. Je kan zelfs je eigen fruit plukken van de vele fruitbomen die overal in de omgeving staan zoals kersen, appels en pruimen.

Voorzieningen

Onze douches zijn gratis en hebben een afneembare douchekop en een mengkraan, dus geen vervelende drukknop die is ingesteld op een vaste temperatuur. Er is voldoende waterdruk en het water wordt echt warm. We hebben 1 grote comfort douche in het sanitairgebouwtje. Deze douche is geheel afsluitbaar waardoor je geen last hebt van tocht of kou, er is veel plaats om je om te kleden en een mogelijkheid om te zitten. Ook is de badkamer van ons vakantiehuisje geopend voor campinggasten. Hier heb je een luxe prive badkamer met douche, toilet en wastafel. We hebben ook een nieuw geplaatste unit met 5 eenvoudige, maar lekker warme douches.

Afwassen kan in 1 van de 2 wasbakken onder ons afdak zodat je uit de zon en de regen kan staan. Onze tweede afwasplek met 6 grote RVS-afwasbakken is momenteel in aanbouw. 2 wasbakken zijn inmiddels al aangesloten. We hebben een warm water tappunt waar je je afwasteiltje snel hebt gevuld met heet water voor de afwas. Er is ook een wasmachine. Natuurlijk kunnen caravans en campers drinkwater bij vullen, afvalwater lozen en het chemisch toilet legen.

We hebben nog extra voorzieningen voor tentkampeerders: een gemeenschappelijke koelkast en vriezer, tafels en stoelen te leen en een ‘schuilhuisje’ waar je droog kan zitten als het regent. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.08 | 14:33

De camping wordt steeds leuker ! Complimenten voor David en Suzanne voor alle creativiteit waarmee ze het terrein zo leuk ingericht hebben ! Ga zo door !

...
29.07 | 20:44

Gefeliciteerd Dave en Zusanne.
Het ziet er fantastisch uit. Ga zo door met de rest van de camping.

John en Sandra

...
20.07 | 19:09

Prima camping wanneer u rust zoekt.De nieuwe eigenaren Dave en Susane zijn het compleet aan het renoveren en hebben leuke ideeen.
We waren er 4 weken.Bedankt.

...
16.07 | 16:06

Ein wunderbarer Ort mit wunderbaren Menschen .😘

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE