Wat is er?

Kampeerplekken
 
De camping beschikt over een 28-tal staanplaatsen met stroomaansluiting. Er is ook een apart tentenveld (zonder stroom). Ongeveer de helft van de plaatsen biedt uitzicht over de rivier.
 
 
Broodjes en boodschappen
 
Op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag komt tussen 09.00 en 09:30 uur de bakkerwagen de camping op rijden voor vers brood. En op woensdagochtend rond 08:15 uur komt de rijdende supermarkt langs. We hebben ook net een oude 'verkoopwagen/SRV-wagen' gekocht en die zijn we nu aan het ombouwen tot mini-supermarkt en speelotheek voor kinderen. Als de verkoopwagen af is, kunt u hier o.a. afbakbroodjes kopen en afbakken in een van onze kleine oventjes. 
Boodschappen kan je doen in de mooie oude dorpjes Wanfried en Treffurt, maar je kan ook naar de markt gaan, of direct biologische eieren, vlees en groente bij de boer halen. Ja kan zelfs je eigen fruit plukken van de vele fruitbomen die overal in de omgeving staan zoals kersen, appels en pruimen. 

 

Voorzieningen

Voor onze kampeergasten zijn er natuurlijk schone sanitaire voorzieningen: toiletten, douches, wastafels en een afwasplek. De douches zijn gratis en hebben een afneembare douchekop en een mengkraan, dus geen vervelende drukknop die is ingesteld op een vaste temperatuur. Onze nieuwe afwasplek met 6 grote RVS-afwasbakken is momenteel in aanbouw. Evenals een tweede toilet- en wastafelgelegenheid. Voor caravans en campers bestaat de mogelijkheid om drinkwater bij te vullen, afvalwater te lozen en het chemisch toilet te legen.

We hebben nog extra voorzieningen voor tentkampeerders zoals een gemeenschappelijke koelkast, vriezer, tafels en stoelen en een ‘schuilhuisje’.  Meer info onder het kopje tentkampeerders. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.08 | 14:33

De camping wordt steeds leuker ! Complimenten voor David en Suzanne voor alle creativiteit waarmee ze het terrein zo leuk ingericht hebben ! Ga zo door !

...
29.07 | 20:44

Gefeliciteerd Dave en Zusanne.
Het ziet er fantastisch uit. Ga zo door met de rest van de camping.

John en Sandra

...
20.07 | 19:09

Prima camping wanneer u rust zoekt.De nieuwe eigenaren Dave en Susane zijn het compleet aan het renoveren en hebben leuke ideeen.
We waren er 4 weken.Bedankt.

...
16.07 | 16:06

Ein wunderbarer Ort mit wunderbaren Menschen .😘

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE