Camping Altenburschla prijslijst 2020

Plattegrond geeft slechts een indicatie.

CORONA-TOESLAG

Door de Duitser Corona-maatregelen mochten we pas veel later open en ook nog eens onder strenge voorwaarden. We mochten maar 60% van de campingplekken gebruiken. We hebben daarom moeten besluiten om voor dit seizoen een Corona-toeslag van €3,50 per nacht per plek te hanteren om zo ons verlies nog enigszins te beperken. We hebben de toeslag zo laag mogelijk gehouden. In de prijslijst staan de kosten per overnachting (belasting is inclusief.)

Stroom
 
 
1 t/m 23, 27-29 en E-F zijn stroomplekken

Tentenveld
Er is een apart tentenveld en een paar speciale tentplekken zonder stroom. Hier mogen alleen tenten staan. Voor kleine tenten die op het tentenveld staan, hebben we een speciaal tarief van € 4,50 per tent. Natuurlijk kan je ook met je kleine tent op een stroomplek staan, maar dan betaal je in het hoogseizoen wel het normale tenttarief van € 7,50. 


Reserveringen
Onder het kopje ‘reserveringen’ (in de menubalk) vind je handige informatie over het reserveren van een plek. Lees deze informatie ajb eerst goed door zodat we je sneller en beter kunnen helpen en je geen vragen hoeft te stellen waarop je het antwoord daar kan lezen :-)
Caravan
€ 7,50
Camper
€ 7,50
Grote tent
groter dan 5m2
€ 7,50
Kleine tent
kleiner dan 5m2 op tentenveld
€ 4,50
Persoon
vanaf 10 jaar
€ 7,00
Kind
van 2 tot 10 jaar
€ 4,00
Baby
0-2 jaar
gratis
Honden
€1,50 voor 1 hond, €2,50 voor 2, €3 voor 3
€ 1,50
Douche
Natuurlijk lekker warm :-)
gratis
Wasmachine
6 x 50 cent muntjes.
€3,00
Stroomaansluiting
6 ampere
€ 2,00
Auto*
!Autovrije camping! Auto op parkeerplaats.
gratis
Afval
We houden van de natuur, dus recyclen we!
gratis
Corona-toeslag
€ 3,50
April en September ACTIE
5 nachten blijven = 4 betalen
SVR leden: april en september
Plaats + 2 personen + stroom
€ 21,50
SVR leden: mei en juni**
Plaats NIET aan de rivier+ 2p + stroom
€ 21,50
N.B: Je kan alleen met contant geld betalen. Pinnen is (helaas) nog niet mogelijk. Overmaken via internet met bijvoorbeeld je smartphone of tablet is natuurlijk wel mogelijk. Mocht je geen internet op je telefoon/tablet hebben, dan kan je desgewenst even gebruik maken het internet via de mobiele hotspot van onze eigen smartphone.

* Omdat het beter is voor: het gras, de veiligheid van spelende kinderen en geluidsoverlast verminderd, hebben wij een autovrije camping. Er is direct naast de camping een parkeerplaats. Je kan je auto dus niet op je eigen kampeerplek neerzetten. Natuurlijk kan je wel met de auto het terrein oprijden om de tent op te zetten en de caravan te plaatsen :-)

** Korting geldt niet tijdens (Duitse) feestdagen en daartoe behorende lange weekend.