Commissies

Hallo, mag ik me eigen even voorstellen. Ik ben Yvonne bij mij kunt u terecht voor u natje en een droogje dat maak ik met veel plezier voor u klaar. Want naar een uur hard trainen met u hond is een lekkere bak koffie/thee altijd wel lekker. Maar een lekkere snack gaat er ook altijd wel in. Ik zie u graag bij mij aan de bar naar een uur lekker trainen met u hond. P.S honden zijn ook welkom binnen ook daar heb ik een lekkere bak water voor. Groet Yvonne en heel veel pootjes van de hondjes.

De HondenVriendenClub "Vooruit" heeft en aantal commissies onder zich. Hieronder een opsomming en wat zij doen voor onze vereniging. Mocht u zich willen aansluiten bij een van deze commissies, laat het ons dan even weten.


Bouwcommissie
Deze zorgt voor het onderhoud van het clubgebouw en van de terreinen. Deze commissie staat onder leiding van het bestuur.


Aktiviteitencommissie
Deze zorgt voor alle activiteiten die de vereniging naast de trainingen verzorgt. Hieronder vallen o.a. de jaarlijke BBQ, bingoavond, nieuwjaarsreceptie, wandelingen, e.d.. Deze commissie staat onder leiding van het bestuur.


Barcommissie
Deze commissie zorgt ervoor dat u elke week weer uw natje en uw droogje krijgt.
Ook een warme snack behoord tot de mogelijkheden.
Yvonne geeft hier leiding aan.


Bij de bouw, bar en aktiviteitencommissie zijn we dringend op zoek naar personen die graag een steentje willen bij dragen. Leden van het bestuur kunnen u hier over informeren.

Onze nieuwe barmedewerker. Zij is van alle markten thuis en haar specialiteiten zijn, frikadellen, kroketten, frites en tosti's.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.09 | 14:47

Hoi Sylvia. Hebben jullie de behendigheid groep voor beginners nog?

...
25.06 | 11:02

zondag 30juni spelletjesdag van 10.00 tot 12.00
zie jullie zondag.......

...
16.04 | 16:29

Met Pasen zijn er GEEN lessen!!!!!!!

...
09.03 | 12:18

Morgen weer trainen met de dogs en hun baasjes
Kom gerust kijken.

...
Je vindt deze pagina leuk