Regelement

Een paar regels die bij het lidmaatschap van H.V.C. "Vooruit" horen, zodat we met ons allen en de honden plezier beleven bij de lessen.


Voor dat men het trainingsveld betreedt, dient u de hond zijn behoeften te laten doen, b.v. op het veld achter de trainingsvelden, of elders wat u gemakkelijk vindt. Mocht er per ongeluk toch iets op het veld terecht komen, ruim dit dan gelijk op zodat een ander daar geen last van heeft. Er staan schepjes op het trainingsveld speciaal daar voor zijn ze aangeschaft.


Als u staat te wachten voor naar de les te gaan, laat de honden niet bij elkaar zodat ze niet met elkaar kunnen vechten. Dit om verwondingen bij de honden of mensen te voor komen.


De honden zijn altijd aangelijnd op het veld, met een normale vaste halsband.
De riem is van een lengte van ongeveer 1.20 meter of een riem die men op verschillende lengtes kan verstellen. Hier wordt geen automatische oprolriem mee bedoeld.


Het speeltje moet door beiden vast te houden zijn, dus voor de hond en geleider en mag geen geluid maken, het moet in de jas of broekzak passen en mag niet stuk zijn.


De beloningen moeten niet te groot zijn, deze moeten onder het lopen zonder stil te staan opgegeten kunnen worden.(brokjes, kaas, worst of wat de hond graag lust). Dus geen voer wat de hond dagelijks eet, dit is geen beloning.


De jas van de geleider dient dicht te zijn, zodat los hangende delen van de jas deze niet de ogen van de hond kunnen verwonden. En goede schoenen of laarsen, dus geen naaldhakken of slippers.


Mocht bij het verlaten van het veld er nog een andere groep les hebben loop hier dan ruim omheen zodat ze geen last hebben van u en van u hond.


Het gebruik van alle soorten drank is op het veld verboden, roken op het veld is ook niet toegestaan.


Honden die loops zijn mogen geen trainingen volgen.


Honden die een besmettelijke ziekte hebben, mogen ook geen trainingen volgen. U dient wel de trainer (coördinator) hier van op de hoogte stellen, zodat deze verder de mede cursisten kan informeren.


U hond dient daarom volledig ingeënt te zijn, ook voor kennelhoest. De vereniging neemt te allen tijde geen enkele verantwoording voor besmetting.


De haken aan de wanden van de kantine zijn in eerste instantie, voor de trainers en bestuursleden, als er dan nog haken vrij zijn kunnen deze door de leden benut worden. Mocht er een trainer van het veld af komen met zijn hond, kan hij verzoeken aan een cursist als deze een hond aan de haak heeft liggen, om de hond los te maken zodat de hond van de trainer vast gekoppeld kan worden.


De leden kunnen wel met de hond in de kantine wat eten of drinken, maar dienen de hond aangelijnd bij zich te houden. En zo dat ze geen andere hond kunnen benaderen.


Het parkeren van u auto op een dusdanige plaats zodat een ieder de parkeerplaats normaal kan verlaten.


U bent zelf Wettelijk Aansprakelijk voor elke vorm van schade die u hond of u veroorzaakt.


Daar waar dit reglement niet in voorziet, dient te allen tijde de aanwijzingen van de (coördinator) trainer te worden opgevolgd.


Wij bedanken een ieder voor de medewerking en begrip om voor ons allemaal een plezierige tijd te creëren bij H.V.C.

Veel trainingsplezier.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ineke van Deelen | Antwoord 08.05.2016 11.29

Goedemorgen,
Helaas kan ik vandaag niet met Jindy naar de cursus komen. Tot volgende week. Groetjes Ineke

bianca butter | Antwoord 04.10.2014 18.38

Hoi johny.

Helaas kan ik morgen 5 okt niet naar de training komen met joep.tot volgende week .
Gr bianca butter

Daphne | Antwoord 11.08.2014 13.40

Beste fam. Cuppes, de lessen beginnen weer op 31 aug. Ik wil u graag wat meer info sturen. Kunt u mij even mailen svp? Daphne@watson.nl

Fam. Cuppes | Antwoord 07.08.2014 15.39

Hallo, wij hebben een pup van 9 weken en zouden graag een cursus volgen. Wanneer zou dit kunnen en wat zijn de kosten hiervoor? Alvast bedankt.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 14:23

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken? karlcarrey27@gmail.com

...
15.01 | 14:22

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij

...
02.12 | 21:45

Ok beterschap groetjes

...
02.12 | 14:01

Ik was vandaag niet aanwezig vanwege omstandigheden.
En vorige week vanwege verkoudheid.

Mvg ton Hormes

...
Je vindt deze pagina leuk