Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door emma, 21. okt, 2014
ik vind het heel erg dat ze het leven heeft los moeten laten ik ken jullie niet maar leef wel heel erg mee ik heb jullie blog super veel bekeken en aan mijn klas laten zien zij vonden het ook zo erg
E-mail:
Geschreven door O.Jaap en T. Ria, 19. okt, 2014
Lieve Hellen, Emiel, Jordy, Laura, Chantal en Ilanda.
Inderdaad de oktober maand is er weer ook wij moesten aan jullie denken. Wij hopen zo dat jullie allemaal, heel veel kracht krijgen om deze maand en alle andere maanden weer door te komen.
Vveel liefs en heel veel energie om dit door te komen.
Geschreven door Jette, 16. okt, 2014
De zonnebloem staat symbool voor geluk, liefde, levenslust en bewondering.
Wanneer ik aan een zonnebloem denk of wanneer ik een zonnebloem zie, denk ik altijd direct aan jou.
En als het dan weer de 'zonnebloemen tijd' is, staat er regelmatig een mooie bos op de piano, naast jouw foto en een brandende kaars. Want die kaars die brand ik nog steeds, dag en nacht.
De zonnebloem staat voor mij al sinds de brugklas symbool voor jou, lieve Mil.
Toen we weer eens in een melige bui waren, gingen we de meest slappe openingszinnen op internet opzoeken voor het geval we eens een lekkerding tegen het lijf zouden lopen. 'Wat doet een zonnebloempje als jij hier in deze vréselijke tent?!' was de favoriet...

Nakupenda Mil, mbusu XXX
Geschreven door Linda, 14. okt, 2014
Mooi!
Milou zal nooit vergeten worden!
Geschreven door kiji, 14. okt, 2014
Veel sterkte!
Geschreven door Trees, 12. okt, 2014
Lieve Hellen,

Wat weer een prachtige tekst heb je geschreven.
Zo goed verwoord!
Lees vaak op jullie mooie site en kan er kracht uit putten.

Warme groet voor jullie.
E-mail:
Geschreven door Nathalie, 12. okt, 2014
Ik was net in de Heineken Music Hall aan het werk en Marco Borsato trad op. Betraande ogen toen hij 'Afscheid nemen bestaat niet' zong. Net in deze maand, komt het toch net even harder aan. De herinneringen blijven altijd maar oh hadden we er maar meer kunnen maken....
Geschreven door Annflower, 8. okt, 2014
Hee liefje,
Ik wilde even zeggen dat ik je mis ❤️
En niet zo'n klein beetje ook..

Love you voor altijd <3
Geschreven door Tamar, 6. okt, 2014
Oktober is weer zo'n tijd van het jaar dat alle gebeurtenissen van 2 jaar geleden zich weer opnieuw in mijn hoofd afspelen. Toentertijd had ik eigenlijk helemaal niet echt door hoe ziek jij eigenlijk was. Mama Hellen, Laura en andere familieleden hielden je blog iedere dag bij om alle gebeurtenissen in het ziekenhuis met ons te delen. Hoe heftig deze verhalen ook waren, ik had constant het gevoel: het komt wel goed. Milou geeft niet op.
Nu weet ik dat opgeven soms de enige optie is..
Ik woon nu in Leiden en heb hier mijn eigen leventje opgebouwd. Zo raar dat veel mensen jou niet kennen. Ik word elke dag wel herinnert aan jou. Soms tijdens college, als het over leukemie of witte bloedcellen gaat. Soms als ik een vlinder zie, of als het zonnetje schijnt.
Dan ben je weer in m'n gedachten en voel ik je aanwezigheid.
Gelukkig heb ik mijn lieve vriendinnetjes in hhw ook nog, waarmee ik het heel goed over jou kan hebben. Zij begrijpen precies wat ik voel en als het even niet gaat. Maar we lachen ook gewoon hoor, niet alleen maar sentimenteel gedoe ;) Lekker uitgaan en gezellig borrelen doen we ook genoeg, ook dat gaat door.

De tijd vliegt voorbij. Zo hopelijk ook deze maand.. Soms lijkt het gisteren dat we lekker in Volendam aan de haring zaten (vies was dat hè). Je foto staat op m'n bureau, ik vergeet je niet milo!

Kusjes x100000000000000000000000000
Geschreven door Julia Gr., 3. okt, 2014
lieve schatten. Ik voel met jullie mee, de pijn, het verdriet maar ook de kracht die jullie als gezin en familie uitdragen, is zo bewonderenswaardig, ook al breken jullie van binnen met heel jullie hart. Kracht van overleven blijft zoveel pijn doen, dat het de grond onder je voeten wegslaat.
ik voel mee en denk aan jullie
Geschreven door Malou, 1. okt, 2014
Ik lees al meer dan 2 jaar mee op deze site. Ik bewonder jullie om jullie warme gezin en hoe jullie met dit intense verdriet omgaan. Wat moet het moeilijk zijn om elke dag 'normaal' te functioneren terwijl jullie harten vol zitten met verdriet over wat had kunnen zijn, over wat had moeten zijn.. Zelf ben ik ook in 1995 geboren en heet ik Malou. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen, ook al ken ik jullie niet. Jullie (en vooral Milou!) hebben zoveel indruk op me gemaakt dat ik haar nooit meer zal vergeten.
- Malou
Geschreven door O.Jaap en T. Ria, 27. sep, 2014
Wij denken aan jullie en nog steeds heel veel kracht toegewenst en af en toe een geluks momentje.
Liefs O. Jaap en T. Ria
Geschreven door Anouk van den Brink, 21. sep, 2014
Zó trots op jou lieve Laura ♡

SAMEN ♥♥♥
E-mail:
Geschreven door J., 20. sep, 2014
Blijf vooral doorgaan! Jij/jullie schrijven erg bijzonder over jullie leven zonder Milou. Ik bekijk regelmatig de site van Milou, waar ze een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.
Geschreven door B&W, 11. sep, 2014
Dus, laat jullie niet kisten en blijf zo vaak als je wilt schrijven over Milou! Ook anderen hechten er aan, om jullie allen te volgen. Maar blijf ook genieten van het schrijven, voor welk medium dan ook.
Vol bewondering volgen we jullie!

Nieuwe commentaren

11.06 | 15:59

Zucht.....wat een verhaal. Love you!

...
01.06 | 07:11

Wat een mooi gedicht!😘🌻❤️

...
08.05 | 20:54

Prachtig!

...
29.04 | 07:58

Wat een prachtig gedicht! Trots op hoe jullie het doen...Samen!

...