Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door J., 20. sep, 2014
Blijf vooral doorgaan! Jij/jullie schrijven erg bijzonder over jullie leven zonder Milou. Ik bekijk regelmatig de site van Milou, waar ze een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.
Geschreven door B&W, 11. sep, 2014
Dus, laat jullie niet kisten en blijf zo vaak als je wilt schrijven over Milou! Ook anderen hechten er aan, om jullie allen te volgen. Maar blijf ook genieten van het schrijven, voor welk medium dan ook.
Vol bewondering volgen we jullie!
Geschreven door Rineke, 5. sep, 2014
Kunst tot de nacht

Al een aantal jaren trekken Ilanda en ik erop uit voor Kunst tot de Nacht op vrijdagavond in september. Tot 00.00 uur is alles open wat maar met kunst te maken heeft. Een leuke sfeer geeft dan een stad. Zo ook die vrijdagavond,we waren er klaar voor, we hadden er zin in. Maar de familie kreeg slecht nieuws: Milou is ziek, heel erg ziek. Een jaar daarna van ups en downs. En weer een vrijdagavond in september, Kunst tot de Nacht. We waren er klaar voor en gingen op stap. Tegen 00.00 uur kwam er nieuws. In plaats van dat het beter ging met Milou ging het nog slechter met haar. Daarna wordt het leven met verdriet , velen jaren zullen nog volgen. Vorig jaar vrijdagavond in september Kunst tot de Nacht. We waren er klaar voor en gingen op stap en maakten de avond tot 00.00 uur af en dronken een glas wijn op Milou. Vrijdagavond in september 2014 Kunst tot de Nacht, straks ga ik op pad, alleen. Ilanda is met de familie op stap. Ik drink een glas wijn op de familie en op Milou.

Geschreven door Juf, 2. sep, 2014
En weer is het 2 september. Milou, wat is er nog een verdriet binnen jullie gezin, wat word je nog gemist! En wij , omstanders, kunnen vaak zo weinig doen om dat verdriet te verzachten,....
Geschreven door Ilanda, 2. sep, 2014
http://www.youtube.com/watch?v=bBb7cpVLt98

Voor altijd
Geschreven door Julia, 2. sep, 2014
Lieve familie.Duizend dagen lijken veel, maar in gevoel blijft het gisteren. ik bewonder jullie, voor al de kracht die dag na dag, uur na uur jullie hart zoveel pijn doet. Ilanda, je schrijft, dat de verf het huis bedekt, maar het zal altijd een dun laagje blijven. Een prachtige Milou zal zichtbaar blijven, nooit vergeten worden, want Milou is en was het leven in heel veel harten.
Geschreven door Wil R., 25. aug, 2014
Ilanda, wat weer een prachtig verhaal over jouw gevoelens! Goed, dat je zo mooi blijft schrijven en je gevoel prijsgeeft.
Heb je het verhaal op uitnodiging geschreven bij het schilderij, of werd je uitgenodigd voor de expositie en schreef je n.a.v. hetgeen je trof in het schilderij?
Echt knap!
Geschreven door Annflower, 24. aug, 2014
Vandaag is tour de waard,voor mij betekende dit altijd dansjes doen met milou, nog even thee drinken bij oma smit en weer verder feesten.. Vorig jaar was ik in frankrijk tijdens tour de waard, dit jaar feest ik voor het eerst zonder mn lekkere vriendinnetje..
Lieve mil, doe je een dansje met me mee? Ik mis je! ❤️
Geschreven door Iloon, 23. aug, 2014
Missen doet pijn.
Als ik jullie verhalen lees voel ik nog meer gemis en nog meer pijn.
....En het houdt nooit op.

Dikke zoen voor iedereen die ook 'meemist'. En de grootste smakkerd naar mn moppie, waar ze ook is.
Geschreven door Anita, 21. aug, 2014
Sprakeloos
Wat kun je het "Mooi" vertellen
Gezegend met een talent voor het verwoorden van je gevoel
Dikke kus
Anita
Geschreven door Kelly, 14. aug, 2014
Geniet van Londen. Geniet van elkaar♡
Geschreven door Anita, 13. aug, 2014
Wat fijn Hellen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad. Wij hebben ook met tranen in onze ogen bij vertrekhal 3 gestaan en een Westfries boeket neergelegd.
En nu nog even genieten in Londen
Veel plezier dikke kus
Geschreven door Ilanda, 13. aug, 2014
"Je weet wat echt verlies is als je iemand verliest van wie je meer houdt dan van jezelf"

(Robin Williams in Good Will Hunting)
E-mail:
Geschreven door Annflower, 11. aug, 2014
En hoe erg je wordt gemist..
Geschreven door Hellen , 1. aug, 2014
Lieve mensen, dank jullie wel voor de hartverwarmende berichtjes in het gastenboek!! We vinden dat heel fijn om te lezen. Dank dank dank!!!!

Nieuwe commentaren

09.02 | 14:37

Elk woord wat je schrijft komt zó binnen... Ik voel met je mee..
Het leven is zwaar, samen gaan we het gevecht tegen ons verdriet aan!

Loveyou ❤

...
11.01 | 22:14

Love you!

...
05.01 | 18:19

Wat deelde je weer een bijzonder verhaal met ons. Dank je wel! we wensen jullie allen een mooi, krachtig jaar toe!

...
04.01 | 20:42

We zijn zo trots op jullie, ook op Jordi, Laura en Chantal. Samen redden jullie het, al is het vaak zo moeilijk.
Weer een heel nieuw jaar voor de boeg.........

...