Verjaardagspartijtje

Elk jaar weer iets nieuws bedenken. Immers elk jaar jarig. Het is een opgave. Als 10 jarige was verstoppertje en diefje met verlos al voldoende. Gratis en onbeperkte deelname. Op mijn 16e stond een schuifelfeestje op de agenda. Ouders kreeg je wel uit de voorkamer, maar niet uit huis. Twee jaar later op herhaling mét alcohol. Gezelliger en een uurtje langer. Daarna geen feestje meer onder de vleugels van. De volgende feesten waren niet meer aan een verjaardag gebonden. Ook geen sluitingstijden meer. De ochtendzon prikte vaak de laatste ballon door. Later ging je onregelmatiger vieren. Geld kon je vaak beter besteden aan de opbouw van, ja,.... waar begin je zoal aan. En als de kinderen de deur uit zijn, dan komen de feesten weer terug. Vaak op lustrumdagen. Topper is de 50ste met opblaas-Abraham voor de deur en gasten die je al lang uit het oog verloren was. En niet ten onrechte. Gelukkig vergoedt het cadeau opborrelende frustraties. Ik werd verblijd met een oriëntaalse danseres. Ook wel buikdanseres genoemd. Mysterieus, fascinerend en inspirerend. Het is een isolatiedansvorm: verschillende lichaamsdelen, die onafhankelijk van elkaar bewegen. Draaien met de heupen en het bekkengebied. Na een mooie avond vroeg ik mij af: rechts of linksdraaiend.    

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bas | Antwoord 27.08.2012 22:25

Ik zal van beide modellen één op je af sturen, kun je het zelf uit proberen. Niet tegelijk laten draaien, want dan draait het in de soep.

Klaas | Antwoord 27.08.2012 16:21

Rechtdraaiende melkzuren worden makkelijker in het lichaam afgebroken dan linksdraaiende. Geldt hetzelfde voor rechtsdraaiende buikdanseressen?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.12 | 18:02

Dank je wel voor de link, ik ga jou ook zeker volgen, groet Bas

...
14.12 | 17:30

Hallo Bas,
Ik heb erg genoten van je schrijfsels en ben van plan je blog regelmatig te bezoeken. Ik plaats een link op mijn website Babbeliertje!
Lia

...
06.12 | 21:25

Hallo.
Leuke site . Ik wens je heel veel succes .
www.sleutelinformatie.nl

...
27.08 | 22:25

Ik zal van beide modellen één op je af sturen, kun je het zelf uit proberen. Niet tegelijk laten draaien, want dan draait het in de soep.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE