Vakmanschapachtig gedrag

Vakmanschapachtig gedrag. Ja, ik hoorde het echt. Op de radio. Van een geleerd persoon.

Het ging over iemand die zijn ervaring en kennis had bewezen. Dus die persoon had  vakmanschapachtig gedrag vertoond. De reporter van dienst knikte buiten beeld( immers radio) dat het goed was. Pure taalvervuiling. Komt heel vaak voor. Vooral als er camera’s en microfoons in de buurt zijn. Dan gaan we gewichtig praten. Vaak met de aanhef: Ik persoonlijk vind…….. Lekker belangrijk. Eigenlijk is onze mening helemaal niet interessant. Wanneer vandaag aangetoond is dat je van veel koffiedrinken een hartverzakking krijgt, kun je volgende week wel ergens lezen dat koffie de bloedvaten juist verruimt. En dat een beschaafde hoeveelheid cafeïne per dag, helemaal prima is.

Wie denkt zich in een schoolgebouw roerloos te moeten verbergen voor de naderende sluipschutter heeft het ook mis. Je moet de deur barricaderen met tafels, stoelen, de poppenkast, de sjoelbak en de hoge plantenbak. De volgorde schijnt er niet toe te doen. De schutter zal dan dit lokaaltje voorbij gaan ? Zou kunnen. Uitproberen lijkt mij lastig.  Als het maar vakmanschapachtig gedaan is.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.12 | 18:02

Dank je wel voor de link, ik ga jou ook zeker volgen, groet Bas

...
14.12 | 17:30

Hallo Bas,
Ik heb erg genoten van je schrijfsels en ben van plan je blog regelmatig te bezoeken. Ik plaats een link op mijn website Babbeliertje!
Lia

...
06.12 | 21:25

Hallo.
Leuke site . Ik wens je heel veel succes .
www.sleutelinformatie.nl

...
27.08 | 22:25

Ik zal van beide modellen één op je af sturen, kun je het zelf uit proberen. Niet tegelijk laten draaien, want dan draait het in de soep.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE