Welkom bij Dierenhotel Markvelde

Welkom op onze website

Welkom op de website van ons Dierenhotel! 

We proberen hier om u een indruk te geven van ons dierenhotel. Plaatjes en foto's zeggen natuurlijk wel wat, maar het beste kunt u gewoon even langskomen voor een kennismaking en een rondleiding. Dit kan altijd tijdens onze openingsuren, van maandag tot en met donderdag. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 

Tot binnenkort?LET OP:
Van 1 JULI tot 1 September is ons hoogseizoen. Wij hebben dan aangepaste openingstijden en zijn ALLEEN OPEN VAN 10 tot 11 uur 's ochtends.

Gedurende het gehele hoogseizoen geven wij GEEN rondleidingen!

Wij verzoeken u dringend, gedurende deze drukke maanden onze openingstijden strikt aan te houden en ons buiten deze tijden niet te bezoeken of te bellen.

 Als u een vraag heeft waarop u een snel antwoord nodig heeft, kunt u ons het beste even mailen op info@markvelde.eu...deze mail wordt enkele malen per dag beantwoord.

NIEUWS--Hondenzwembad

Het stond al lang op ons verlanglijstje, maar nu is het gebeurd. We hebben de buitenrennen van de kattenverblijven verdubbeld en ook binnen wat meer ruimte gecreerd door een aantal individuele kattenverblijven weg te halen. Het maximum aantal katten dat we te logeren kunnen (willen) hebben verandert niet, maar zo hebben ze allemaal nog meer ruimte. Nu nog even de laatste hand leggen aan het schilderwerk en we zijn helemaal klaar voor de zomervakantie.....

ons nieuwe gebouw

Op 25 september 2010 hebben wij ons hondenzwembad geopend.

Natuurlijk kan hier gewoon "voor de lol" gezwommen worden, maar het zwembad is vooral bedoeld om Warm Water Therapie (30 graden!) en Massages aan honden te geven.
Voor meer informatie zie onze website http://www.dogpool.nl