Dierenhotel

Honden

Ons dierenhotel heeft alle voorzieningen, die het verblijf van uw hond of kat tot een zorgeloze vakantie maken.

Wij beschikken over ruime ervaring met het zorgen voor honden. De binnenverblijven zijn zeer ruim van opzet en uw hond kan zijn of haar eigen mand of deken meenemen. Speeltjes mogen ook mee, maar blijven binnen in het binnenverblijf.

Tijdens de openingsuren (op maandag t/m donderdag) mag u altijd even meelopen naar de kennel waar uw hond zal verblijven. Buiten de openingsuren (en tijdens de school/zomervakantie) kan dat helaas niet, omdat we dan zoveel mogelijk de rust in de kennels willen behouden.

De honden gaan zo veel mogelijk naar buiten in een van onze 10 speelweides. De honden blijven per keer minimaal een uur buiten maar als het weer het toelaat (regen of erg warm weer uitgezonderd) zal deze tijd veel langer zijn. Bij erg slecht weer is er een overdekte speelhal, zodat de honden toch buiten de kennel even kunnen spelen of rennen.

Wij staan in direct contact met een dierenartsen praktijk en als het nodig is zullen ze direct ter plekke zijn.

Medicijnen die de hond nodig heeft kunt u meenemen. Wij zorgen er voor dat uw hond deze toegediend krijgt.

De binnen verblijven zijn verwarmd door middel van vloerverwarming. Ook in de winter heerst er dus een aangenaam klimaat voor uw hond

Buitenweides

Katten

Het kattenverblijf heeft verschillende mogelijkheden. Gezamenlijke verblijven waar uw kat 23 uur per dag los kan rond lopen en een apart verblijf waar uw kat alleen kan verblijven. 

In de groepsverblijven logeren maximaal 8 katten. De katten kunnen vrij naar binnen en buiten lopen. Ca. 1 uur per dag, zetten we de katten even apart. We pakken ze individueel en en kunnen ze dan even bekijken op hun conditie (en knuffelen natuurlijk als ze dat toelaten). Ook krijgen ze dan te eten, zodat we zeker weten dat iedereen eet.
Gedurende de dag staan er altijd bakken met brokjes en water.

Uiteraard is ook het kattenverblijf in de winter verwarmd.

Omdat wij maar een klein kattenverblijf hebben, en dit met grote regelmaat vol is, nemen wij op dit moment alleen nog nieuwe katten aan, die samen komen met een hond.