Praktische Informatie

Wat meenemen?

Iedere keer dat uw huisdier bij ons te gast is hebben wij ook het paspoort nodig met daarin het bewijs dat de inentingen in orde zijn voor:

Honden:
- Hondenziekte en Parvo
- Ziekte van Weil en
- Kennelhoest (let op: uw hond dient ge-ent te zijn voor zowel Para-influenza als Bordetella, nr's 7 en 8 in het paspoort)

Wilt u liever niet enten, dan is verklaring van de dierenarts, met de resultaten van een titter-bepaling ook voldoende voor Hondenziekte en Parvo. Ziekte van Weil en Kennelhoest kunnen (nog) niet getiterd worden. Hiervoor zijn dus altijd entingen nodig (jaarlijks). Een titerbepaling mag niet ouder zijn dan 2 jaar.


Bij binnenkomst brengen we samen uw hond naar een van onze speelweides. Hier kan hij of zij nog even lopen en tot rust komen voordat ze naar de kennel wordt gebracht.
Daarna nemen wij de eventuele bijzonderheden met elkaar door: eten, medicijnen, gedrag, voorkeuren enzovoort.
We controleren de in-entingen en handelen de verdere administratie af.

Standaard voeren wij een hoge kwaliteits-geperste brok. Mocht uw huisdier speciale dieet-eisen hebben, dient u dit voer zelf mee te nemen. Wij zorgen er dan uiteraard voor dat uw huisdier het juiste voer te eten krijgt.

Ook eventuele medicijnen zullen wij, volgens uw instructie toedienen.

Wilt u een eigen dekentje, mand of speeltje meenemen. Ook dat kan. Wij garanderen echter niet dat deze heel en/of schoon weer thuis komen :).
Neemt u zelf geen mand of deken mee, dan hebben wij er voldoende beschikbaar.