Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Monique Slaghuis, ik ben 44 jaar, dierenvriend en sinds 2008 eigenaar van Dierenhotel Markvelde.

Mijn gezinnetje

Mijn eerste hond haalde ik 10 jaar geleden uit het asiel. Een heel makkelijke aanhankelijke “manneke” (Joris), waarvan ik al gauw vond dat hij gezelschap moest hebben van een vriendinnetje. Mijn tweede hond, “mijn meissie” (Bessie) kwam een paar maanden later. 

Nu bijna 10 jaar later heeft Pippi (een echte Dame) zich bij ons gevoegd en samen met Joris heeft ze het meest schattige nestje Pups gemaakt. Joris als “onherleidbare bastaard” en Pippi (friese stabij) hebben een nestje voortgebracht met 6 compleet verschillende pups. 1 Pup, Darwin (de professor) heeft ons gezinnetje compleet gemaakt.


Mijn "andere werk"

Hoewel ik natuurlijk graag alleen maar in mijn dierenhotel zou willen werken, is dat financieel gewoon (nog) niet haalbaar. Ik werk daarom ook nog een aantal uren per week als projectleider van een Inkoopafdeling in een internationaal bedrijf.


Mijn opleiding:

Na de middelbare school ben ik “Facility Management” gaan studeren aan de hogeschool in Heerlen. Daarna nog Logistiek Management en Bedrijfskunde. Toen ik eindelijk de stap durfde te zetten om van mijn hobbie mijn werk te maken ben ik “Honden en Kattenbesluit” gaan doen en heb me daarna voornamelijk gespecialiseerd in Hydrotherapie voor Honden.
- Certificate in Canine Hydrotherapy (2009)
- Certificate Pool Water Management (2009)
- Certificate First Aid for Hydrotherapists and Canine Professionals (2009)
- Courses in Canine Anatomy, Orthopeadic Conditions, Spinal Conditions (2009)
(Greyfriars Rehabilitation and Hydrotherapy refferal Center, Guildford,  UK)
 - Heart 2 heart level I and II, certificates in Water Therapy for Dogs (2010)
(La Paw Spa, Sequim, Wasington state, USA)
- Opleiding tot Hondenmasseur, Villahond, NL (2010)