Onze Faciliteiten

Het water : Het water heeft een continue temperatuur van 30 graden.De hoge kwaliteit van het water wordt gehandhaafd met de modernste technologie inzake filters en zuiveringssystemen. Iedere dag wordt het water 3 keer getest. genoteerd.

Camera’s: Met behulp van onderwater camera’s kunnen de bewegingen van uw honden worden vastgelegd en daardoor vergeleken met eerdere prestaties. Desgewenst kunnen de beelden op een DVD worden vastgelegd en meegenomen.

Afhankelijk van het zwem niveau en ervaring van de hond gaat een gediplomeerd hydrotherapist mee het water in. Hierdoor worden bange honden geholpen en gerustgesteld en wordt een juiste zwembeweging  aangeleerd.

Life jackets : Life jackets zijn aanwezig in alle maten van XS tot XXL. Deze geven wat meer drijfvermogen waardoor zelfvertrouwen toeneemt. Het zijn tevens onmisbare hulpmiddelen voor gehandicapte honden.

Doe-het-zelf was en droogruimte:  aansluitend aan de zwembadruimte is er gelegenheid de hond af te spoelen en  te drogen. Een droger en waterblazer zijn hiervoor beschikbaar.
Van deze ruimte kan – tegen betaling- ook gebruik gemaakt worden als er niet gezwommen wordt.


Speelgoed : Een grote ton vol leuke drijvende speeltjes.

Dunk, januari 2011