Stichting Dier en Project

BELONING!

Stichting Dier en Project/Kattenwoud looft een beloning uit van 150 euro voor de gouden tip die zal leiden tot het terugvinden, de thuiskomst van kater Cassie.

VERMIST REGIO (OEKELSBOS) RIJSBERGEN!

Sinds zaterdag 16 juli is kater Cassie vermist. Cassie is een 10 maanden oude bruin-grijs/zwart gemarmerde tabby kater (gecastreerd en gechipt). Bij vermissing in het Oekelsbos in Rijsbergen droeg hij een roze, rekbare halsband met een gps-koker eraan. Helaas was de batterij van zijn gps leeg op het moment dat Cassie in het niets verdween. Cassie heeft witte voetjes en een klein beetje wit onder zijn kin. Hij heeft grote groene ogen en kan keihard spinnen. Zoekt u mee?

Alle tips die kunnen leiden tot het vinden van Castiel/Ukkepuk zijn zeer welkom. De gouden tip die zal leiden naar zijn verblijfplaats en zijn terugkeer naar huis zal beloond worden met de uitgeloofde 150 euro. Het delen van dit bericht wordt enorm op prijs gesteld! U kunt telefonisch contact opnemen met stichting Dier en Project 0165 366630 of mob. 06 53293500 of mailen naar info@dierenproject.nl

Open Dagen 2016

Save the date! Noteer alvast in uw agenda: in de middagen van het eerste weekend van september bent u meer dan welkom om stichting Dier en Project/Kattenwoud te bezoeken. We zijn nog druk bezig om te bekijken wat er allemaal tot onze mogelijkheden behoort maar daarvan brengen wij u uiteraard tijdig op de hoogte. Uiteraard nemen wij ook op deze dagen wederom met veel plezier uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel in ontvangst. Bij voorkeur aangeleverd in dichtgebonden plastic zakken.

Vanaf 1 juni t/m 31 juli komen alle gedoneerde bonuspunten ten goede aan Stichting Dier en Project/Kattenwoud. Indien men besteld middels de link op de homepage van www.kattenwoud.nl ontvangen we ook nog eens een paar % van het door u betaalde bedrag.

Je vindt meer informatie over onze Goede Doelen actie op: http://www.zooplus.nl/content/goede_doelen/

STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!

Uw gift (hoe klein dan ook) is meer dan welkom!

Stichting Dier en Project,
Dennestraat 9,
4709 PR Nispen

Ten name van; Dier en Project

Iban; NL 91INGB0009677527
Bic; INGBNL2A

 

 

Indien u vaste donateur wil worden van de stichting Dier en Project; vraag de folder aan middels info@dierenproject.nl of print het donatieformulier op deze website uit en stuur het op.

De dieren zullen u dankbaar zijn!


Dier en Project/Kattenwoud is in het bezit van de ANBI status. Dier en Project staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 20116310.

Dier en Project is een allerlaatste kans opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren fysiek en mentaal kunnen helen. Dier en Project gaat na hun rehabilitatie op zoek naar een goed opgevoede eigenaar die de dieren een gouden mandje kan bieden.

Voor niet te herplaatsen dieren wordt er een permanente opvangplaats gecreëerd, veelal op het terrein van de stichting. Het project Kattenwoud is mede voor dit doel gerealiseerd en is een initiatief van stichting Dier en Project. Dieren verdienen een
dierwaardig bestaan. Dier en Project wil ze die kans graag geven!

 

Els Adams is o.a. columniste bij het maandblad Hart voor Dieren en de auteur van diverse populair wetenschappelijke uitgaven. In 2007 werd ze uitgeroepen tot Brabander van het Jaar en in het jaar 2008 ontving zij een Koninklijke onderscheiding. In 2013 werd zij uitgeroepen tot Dierenhulpverlener van jaar!

Met diervriendelijke groet,
Dier en Project

Social Media

Volg Dier en Project ook op FaceBook voor het actuele nieuws:

https://www.facebook.com/DierenProject

Bekijkt u ook eens de uitgebreide website van ons Kattenwoud:

http://www.kattenwoud.nl

En/of volg onze allerlaatste kattennieuwtjes op  FaceBook:

https://www.facebook.com/Hetkattenwoud

Rechten

© Stichting Dier en Project, All rights reserved. Niets van deze website en/of folderteksten mogen worden overgenomen, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt om een ander doel te dienen dan waartoe bestemd, zonder dat men vooraf toestemming heeft verzocht en gekregen van Stichting Dier en Project/Kattenwoud.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

wanda theelen | Antwoord 16.07.2016 00.10

Leuk voor Lente!!

wanda theelen | Antwoord 16.07.2016 00.00

Hallo Els is volgens mij al geregeld ,krijg het van Jolanda,

Els 16.07.2016 00.05

Helemaal goed!

wanda theelen | Antwoord 15.07.2016 22.47

Beste Els zou graag voor Lente een vaste bijdrage willen leveren,zag iets voorbij komen. Zelf geen printer ,kan het formulier niet invullen

Els 15.07.2016 23.49

Hoi Wanda, mail alsjeblieft even jouw postadres naar elsadams@xs4all.nl en dan stuur ik je een adoptieovereenkomst ter ondertekening toe.

Pauline van Enckevort | Antwoord 27.05.2016 20.00

Hallo Els
Kunnen jullie nog reisbakken (groot en klein)en twee ligmanden(ook groot en klein van kunststof)) gebruiken. Ik krijg deze regelmatig van mijn DA..

Pauline v. Enckevort 29.05.2016 16.12

Uiteraard denk ik aan jullie! Ook groetjes van Pink, gaat prima met haar ☺

Els 28.05.2016 19.30

Hoi Pauline, op dit moment niet. Dus kun je er beter een ander blij mee maken. Lief dat je aan ons dacht!

Roos Wesenbeek | Antwoord 17.12.2015 16.41

Ik heb de spulletjes afgegeven, kunnen jullie ook halsband en mand voor de hond gebruiken.

Els 17.12.2015 16.54

Ja hoor Roos, kun je ook daar afgeven. En heel hartelijk dank voor het afleveren van de spulletjes.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 20:32

Hoi allemaal: ik wil ook graag komen!! Groetjes Anne-Marie

...
Gisteren | 18:08

Ook al zo'n mooi en leuk hondje.
Lijkt wel een beetje boerenfox in te zitten.
Tis dat het hier een beetje boven de begroting gaat en we een boze buurman hebben.

...
26.07 | 07:41

Wat een schatje

...
25.07 | 22:13

En Maaike en Olaf helemaal top wat jullie doen

...
Je vindt deze pagina leuk