Stichting Dier en Project

Laat uw huisdier na...

Er is moed voor nodig om na te denken over eigen sterfelijkheid! Maar ontkennen heeft geen zin, zeker niet voor de dieren die achterblijven en waarvoor u alleen bij leven en welzijn de toekomst veilig kunt stellen! www.laatuwhuisdierna.nl

 

HELP! WE REDDEN HET NIET LANGER….

Er stond een bericht klaar, een aankondiging van een opnamestop voor onbepaalde tijd vanwege de financiële nood. Maar we kunnen het niet over ons hart verkrijgen om de noodaanvraag die ons vandaag bereikte te negeren. We hebben weer overlegd met alle betrokkenen en ze kunnen de dieren met al hun huidige beperkingen, geldverslindende medische problemen en diepgewortelde angsten echt nergens anders kwijt!

Bovendien staat de huidige eigenaar, die helaas nog een flinke vinger in de pap heeft, ook niet open voor andere opties om de doodeenvoudige reden dat wij waarderen dat hij ze afstaat in plaats van afmaakt! En ongeacht wat u en wij er ook van denken, de dieren in kwestie waren, zijn en blijven totaal onschuldig.
Ze verdienen een kans en die kans zouden wij ze kunnen geven…

De dieren zijn hier welkom, we hebben het geduld en de faciliteiten. En omdat hier iedere euro in zijn geheel en rechtstreeks naar de dieren gaat lukt dat wonderwel met een in verhouding zeer gering aantal donateurs. Evenals de dieren, zijn we dankbaar voor die steun en voor ieder leven wat we ermee mochten redden! Maar nu laten onze donateurs ons echter massaal in de steek. Navraag heeft ons geleerd dat ze vaak overstappen naar aanleiding van de grote en dure reclamecampagnes van de overkoepelende organisaties. Maar daar hebben deze dieren geen baat bij. We leiden hier zowat een schooiersbestaan maar blijkbaar  beschikken we domweg niet over de goede fondsenwervingcapaciteiten en we hebben niet de financiële middelen om die in te kopen, noch voor radio of televisiereclames. Als we wel over dat soort bedragen konden beschikken zouden we er overigens dieren mee redden omdat wij ervan overtuigd zijn dat donateurs voor de dieren doneren.

De eerste financiële tegenslagen werden nog opgevangen door Els maar haar financiële omstandigheden zijn veranderd door het wegvallen van een opdrachtgever betreffende haar buitenshuiswerkzaamheden. Om de toekomst voor de hier (ook permanent) in de opvang aanwezige dieren te garanderen zijn we al bijna verplicht om een opnamestop te hanteren. Want vergis u niet, iedere nieuwkomer kan ons zomaar 500 euro kosten voordat het dier weer fysiek en mentaal op poten staat. En dan heb ik het nog niet over de duizenden euro's kostende operatieve ingrepen die sommige dieren moeten ondergaan.

Maar u mag niet vergeten, we zijn ontzettend dankbaar voor de in het verleden ontvangen steun en voor de vele, vele dierenlevensreddende werkzaamheden die we hiermee mochten verrichten. Niets is echter kostbaarder dan de wijze waarop wij werken. De ook fysiek zwaar aangedane zieltjes oplappen, neutraliseren, ze van alles voorzien, nooit overhaast herplaatsen en ze letterlijk en figuurlijk een warme opvangtijd bieden. (Ik geloof dat er niet heel veel mensen stilstaan bij onze gas- water- en lichtkosten.) Zodra de dieren op orde zijn gaan we op zoek naar een goed opgevoede adoptant. Daar komt dan weer een nieuw zieltje voor in de plaats en dan beginnen de kosten weer opnieuw! En dat alles is ons, of beter gezegd de dieren, nu na vele jaren wel heel erg duur komen te staan...

Vaste donateur worden middels een machtiging voor automatische incasso: http://www.123website.nl/elsadams/75780497
Een eenmalige gift of uw bank machtigen tot maandelijkse donatie:

NL91 INGB 0009677527 ten name van stichting Dier en Project te Nispen

Met dank aan Sarah Erkens!
Ons Big Smile Project

STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!

Uw gift (hoe klein dan ook) is meer dan welkom!

Stichting Dier en Project,
Dennestraat 9,
4709 PR Nispen

Ten name van; Dier en Project

Iban; NL 91INGB0009677527
Bic; INGBNL2A

 

 

Indien u vaste donateur wil worden van de stichting Dier en Project; vraag de folder aan middels info@dierenproject.nl of print het donatieformulier op deze website uit en stuur het op.

De dieren zullen u dankbaar zijn!


Dier en Project/Kattenwoud is in het bezit van de ANBI status. Dier en Project staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 20116310.

Dier en Project is een allerlaatste kans opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren fysiek en mentaal kunnen helen. Dier en Project gaat na hun rehabilitatie op zoek naar een goed opgevoede eigenaar die de dieren een gouden mandje kan bieden.

Voor niet te herplaatsen dieren wordt er een permanente opvangplaats gecreëerd, veelal op het terrein van de stichting. Het project Kattenwoud is mede voor dit doel gerealiseerd en is een initiatief van stichting Dier en Project. Dieren verdienen een
dierwaardig bestaan. Dier en Project wil ze die kans graag geven!

 

Els Adams is o.a. de auteur van diverse populair wetenschappelijke uitgaven. In 2007 werd ze uitgeroepen tot Brabander van het Jaar en in het jaar 2008 ontving zij een Koninklijke onderscheiding. In 2013 werd zij uitgeroepen tot Dierenhulpverlener van jaar!

Met diervriendelijke groet,
Dier en Project

Social Media

Volg Dier en Project ook op FaceBook voor het actuele nieuws:

https://www.facebook.com/DierenProject

Bekijkt u ook eens de uitgebreide website van ons Kattenwoud:

http://www.kattenwoud.nl

En/of volg onze allerlaatste kattennieuwtjes op  FaceBook:

https://www.facebook.com/Hetkattenwoud

Rechten

© Stichting Dier en Project, All rights reserved. Niets van deze website en/of folderteksten mogen worden overgenomen, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt om een ander doel te dienen dan waartoe bestemd, zonder dat men vooraf toestemming heeft verzocht en gekregen van Stichting Dier en Project/Kattenwoud.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marjolein Kock | Antwoord 12.11.2018 10.58

Hallo Els, kan ik de kleding bij jullie in Nispen afgeven, of is daar geen mogelijkheid voor. Het aantal zakken is nu opgelopen naar 11.

Els 12.11.2018 12.26

Hoi Marjolein, dat kan zeker. Geef even een telefoontje van tevoren 0165 366630.

Marjolein Kock | Antwoord 06.11.2018 07.04

Hallo Els prima, ik wacht het even af en anders kan ik misschien zelf naar een van de vrijwilligers rijden. Ik wacht het gewoon even af

Marjolein Kock | Antwoord 05.11.2018 16.24

Hallo Els,

Ik woon in Rilland Zeeland en wil graag kleding brengen. Wat is voor mij het dichste bij om dit in te leveren?

Els 05.11.2018 19.17

Ik vraag even na of één van onze vrijwilligers in de buurt komen.

Marga Brandse | Antwoord 05.11.2018 15.37

Dit is een berichtje van Marga Brandse.
Ik heb pas gelezen dat Oris een thuis heeft gevonden,daar ben ik heel blij mee.
Ik blijf jullie steunen.Goed werk.

Tanja van zadel | Antwoord 24.10.2018 13.53

Beste Els,

Kunnen jullie nog kleding gebruiken? Ook heb ik een IKEA stoeltje staan die we niet meer gebruiken. Het gaat om een zwart kuipstoeltje. Mvg, Tanja

Els 24.10.2018 23.33

Bij het Institute of Siberian Shamanisme, Heigatstraat 7 te Etten Leur.

Tanja 24.10.2018 19.40

Is er in of rondom Breda een inzamelplek? Of iemand bij wie ik het af kan geven? Ik kom de komende tijd niet in de buurt van Nispen.

Groetjes

Els 24.10.2018 15.03

Heel graag Tanja.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.04 | 11:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je computer ook al 'besmet' is hè??

...
30.03 | 11:12

Mousseje, ik vind je zo lief en dat je boos bent.....oké, maar niet op je mededierenvriendjes aub!

...
29.03 | 07:57

Wat een snóepie!!!!

...
21.03 | 17:12

Claudetje is weer helemaal 'lentefris!'

...
Je vindt deze pagina leuk