Stichting Dier en Project

De nieuwe veiling..

Op zondag 12 januari gaat om 12.00 uur gelukkig weer een nieuwe veiling van start met onze nieuwe veilingmeesteres Maaike aan het roer. (*Jolanda moest de veiling vanwege drukke toekomstplannen uit handen geven). Uiteraard komt wederom de gehele opbrengst ten goede van de dieren, dus daarin geen enkele verandering! Ook hopen wij dat u uw inbreng, biedingen en uiteindelijke aankopen ook zult continueren, de dieren kunnen immers niet zonder uw (veiling)steun. De bijzonderheden betreffende de veiling vindt u op de desbetreffende veilingpagina en als leuke afsluiter kunt uw de door u aangekochte items afhalen op zondag 2 februari tussen 13.00 en 17.00 uur op het stichtingadres Dennestraat 9 te Nispen. Gedurende deze openstelling kunt u ook de door u ingezamelde gebruikte kleding en schoenen afgeven. Ook zijn wij blij met allerhande van natuurlijke materialen vervaardigde kralen (dus geen plastic) , bijpassende bedeltjes en slotjes zijn ook welkom. Op initiatief van Petra Giesbergen van het Institute of Siberian Shamanism worden de losse kralen door een creatief team omgetoverd tot unieke armbandjes waarvan de opbrengst uiteraard ook ten goede komt van de dieren. Yolande Koops, onze huiskokkin sponsort én verzorgt op zondag 2 februari  diervriendelijke hapjes en een anonieme dierenvriendin zorgde ervoor dat we op die middag ook het glas kunnen heffen. We kijken nu al uit naar dit gezellige samenzijn! Vanwege de broodnodige rust van onze dieren is het niet mogelijk om op deze dag uw huisdier mee te brengen.

Onze veilingleden kennen de gang van zaken al, nieuwe leden moeten na het aanklikken van onderstaande link even lid worden om mee te kunnen bieden!

https://www.facebook.com/groups/494659250698078/

We zijn dus op zoek naar inbrengers van unieke items voor de navolgende veilingen.

Bieders en uiteindelijke kopers van deze veiling

Gezellige, lieve dierenvrienden die op 2 februari die items ophalen bij stichting Dier en Project. Die gedurende die middag hun gebruikte kleding en schoenen af willen geven.

Mensen die gedurende die middag kralen van natuurlijke materialen, bedels en bijpassen slotjes af willen geven.

*Het echtpaar Ivor en Jolanda van Gremberghe staat voor een nieuwe zakelijke uitdaging in hun leven, de start/opening van een fysieke winkel in auto-onderdelen. Om daar alle aandacht naar uit te doen gaan heeft Jolanda vrijwillig de veiling uit handen gegeven. Een logische beslissing die wij respecteren. Wij wensen hen een groot zakelijk succes toe!

 

Met dank aan Sarah Erkens!
Ons Big Smile Project

STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!

Uw gift (hoe klein dan ook) is meer dan welkom!

Stichting Dier en Project,
Dennestraat 9,
4709 PR Nispen

Ten name van; Dier en Project

Iban; NL 91INGB0009677527
Bic; INGBNL2A

 

 

Indien u vaste donateur wil worden van de stichting Dier en Project; vraag de folder aan middels info@dierenproject.nl of print het donatieformulier op deze website uit en stuur het op.

De dieren zullen u dankbaar zijn!


Dier en Project/Kattenwoud is in het bezit van de ANBI status. Dier en Project staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 20116310.

Dier en Project is een allerlaatste kans opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren fysiek en mentaal kunnen helen. Dier en Project gaat na hun rehabilitatie op zoek naar een goed opgevoede eigenaar die de dieren een gouden mandje kan bieden.

Voor niet te herplaatsen dieren wordt er een permanente opvangplaats gecreëerd, veelal op het terrein van de stichting. Het project Kattenwoud is mede voor dit doel gerealiseerd en is een initiatief van stichting Dier en Project. Dieren verdienen een
dierwaardig bestaan. Dier en Project wil ze die kans graag geven!

 

Els Adams is o.a. columniste bij het maandblad Hart voor Dieren en de auteur van diverse populair wetenschappelijke uitgaven. In 2007 werd ze uitgeroepen tot Brabander van het Jaar en in het jaar 2008 ontving zij een Koninklijke onderscheiding. In 2013 werd zij uitgeroepen tot Dierenhulpverlener van jaar!

Met diervriendelijke groet,
Dier en Project

Social Media

Volg Dier en Project ook op FaceBook voor het actuele nieuws:

https://www.facebook.com/DierenProject

Bekijkt u ook eens de uitgebreide website van ons Kattenwoud:

http://www.kattenwoud.nl

En/of volg onze allerlaatste kattennieuwtjes op  FaceBook:

https://www.facebook.com/Hetkattenwoud

Rechten

© Stichting Dier en Project, All rights reserved. Niets van deze website en/of folderteksten mogen worden overgenomen, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt om een ander doel te dienen dan waartoe bestemd, zonder dat men vooraf toestemming heeft verzocht en gekregen van Stichting Dier en Project/Kattenwoud.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marjolein Kock | Antwoord 12.11.2018 10.58

Hallo Els, kan ik de kleding bij jullie in Nispen afgeven, of is daar geen mogelijkheid voor. Het aantal zakken is nu opgelopen naar 11.

Els 12.11.2018 12.26

Hoi Marjolein, dat kan zeker. Geef even een telefoontje van tevoren 0165 366630.

Marjolein Kock | Antwoord 06.11.2018 07.04

Hallo Els prima, ik wacht het even af en anders kan ik misschien zelf naar een van de vrijwilligers rijden. Ik wacht het gewoon even af

Marjolein Kock | Antwoord 05.11.2018 16.24

Hallo Els,

Ik woon in Rilland Zeeland en wil graag kleding brengen. Wat is voor mij het dichste bij om dit in te leveren?

Els 05.11.2018 19.17

Ik vraag even na of één van onze vrijwilligers in de buurt komen.

Marga Brandse | Antwoord 05.11.2018 15.37

Dit is een berichtje van Marga Brandse.
Ik heb pas gelezen dat Oris een thuis heeft gevonden,daar ben ik heel blij mee.
Ik blijf jullie steunen.Goed werk.

Tanja van zadel | Antwoord 24.10.2018 13.53

Beste Els,

Kunnen jullie nog kleding gebruiken? Ook heb ik een IKEA stoeltje staan die we niet meer gebruiken. Het gaat om een zwart kuipstoeltje. Mvg, Tanja

Els 24.10.2018 23.33

Bij het Institute of Siberian Shamanisme, Heigatstraat 7 te Etten Leur.

Tanja 24.10.2018 19.40

Is er in of rondom Breda een inzamelplek? Of iemand bij wie ik het af kan geven? Ik kom de komende tijd niet in de buurt van Nispen.

Groetjes

Els 24.10.2018 15.03

Heel graag Tanja.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

25.01 | 13:10

Wat een lieve koppies toch weer alle drie. Ik krijg steeds meer een hekel aan een heleboel mensen!

...
23.01 | 17:14

Ik smelt een beetje mee......

...
21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
Je vindt deze pagina leuk