Kleine hondjes

Kleine hondjes

Ze zijn afkomstig uit een grote fokkerij. Hun gezondheid wordt momenteel gecheckt, hun kwaaltjes worden bestreden en ze worden zo spoedig mogelijk geneutraliseerd. Als we dat achter de rug hebben en we hun wel en wee kennen zoeken we ook voor hen gepaste adoptanten.  

Een nog jong hondje, reutje. Volgens het boekje iets van een pincher. Lief maar bang. Wel heel erg goed en open met soortgenoten.
Klein reutje, de leeftijd is ons nog niet helemaal duidelijk. Bang maar lief! Door vitamine tekort is zijn huid aangedaan. Ook heeft het diertje vele littekens in het aangezicht.
Dit Chihuahua meisje is de vrolijkste van het stel. Het meest open, het minst verlegen. Door vitaminegebrek zijn haar oorschelpjes onbehaard maar aan dat tekort wordt gewerkt.
Een absoluut mini Toy pinchertje, meisje van ongeveer 9 jaar. ze heeft grote stukken uit haar oren vanwege bijtincidenten. Haar pootjes staan krom en foto's hebben uitgewezen dat de bult onder haar buikje een gevolg is van een breuk aan de borstkas die niet correct aan elkaar gegroeid is. Ze ondervindt hier nu geen hinder meer van. Haar baarmoeder is onrustig en zal zo spoedig mogelijk worden verwijdert. Ze heeft thans voorbereidende medicatie daartoe.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 02.03.2019 08.09

Wat een schatjes toch allemaal, ook het kleine witje en de labradors.
Je zou ze allemaal in huis willen opnemen en knuffelen en blije gezichtjes
bij ze zien.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 10:29

Alweer een bewijs van gevoel en emotie!!! En geen handelswaar op Marktplaats als een ding. Geweldig!

...
17.03 | 14:49

Wat ontzettend leuk gedaan. Knap stuk werk geleverd! De kamertijgers zullen zich hier zeker thuis voelen.

...
15.03 | 17:25

Als ze doof blijft aan 1 kant zal ze dat ook beter kunnen handelen op den duur denk ik. Als ze maar gelukkig is dan ben ik het ook! Af en toe wat meer bijsturen

...
15.03 | 17:22

Er zou eerst, onder narcose, uitgebreid onderzoek moeten komen. Met haar medische geschiedenis is dat al geen goed plan.
Ze lijkt nog een blij hondje te zijn.

...
Je vindt deze pagina leuk