Flip

Nieuw thuis, inclusief 'mens' met inlevingsvermogen gezocht voor Flip.

Flip

Gecastreerde Flip is geboren op 2 april 2012 en op een leeftijd van 7 maanden vanuit een asiel geadopteerd door zijn huidige eigenaren. In 2013 heeft hij een ongeluk gehad waarbij zijn rechter voorpoot een klap heeft gehad door een auto. Hierbij zat er een scheurtje in zijn pees, waar hij nu geen last meer van heeft.

 

Flip is een hele enthousiaste en spontane hond, die vrijwel altijd vrolijk is. Uit ervaring weten wij dat flip op kan schieten met andere honden/katten in huis. Ook kan hij goed met kleine kinderen/baby’s omgaan. Ook met jonge en ouderen mensen kan flip omgaan in huis, alleen is hij erg enthousiast.

 

Buiten vind flip alles eng en wilt daarom graag dichtbij de wandelaar lopen. Buiten gaat flip niet zo goed met andere honden, omdat hij 2 maal door andere honden is aangevallen en daarom ook naar andere honden blaft op afstand. Zijn behoeftes doet Flip gewoon buiten, hij weet waar het wel en niet kan. Flip kent de basis commando’s en als flip te wild is met stoeien kent hij ook de commando zachtjes, dan gaat hij over in likken. Flip kan helaas traplopen en kan deuren open maken. De deurklinken staan bij ons daarom ook allemaal omhoog. Flip is tevens wel graag leergierig, vanwege zijn enthousiasme heb je hier alleen wel meer tijd voor nodig.

 

Wat Flip volgens de huidige eigenaren zo bijzonder maakt is dat Flip jou doorziet, als je er even doorheen zit komt hij naar je toe en gaat knuffelen. Als je op de bank ligt komt hij tegen je aan liggen. Flip is echt een gezelschapsdier in huis. Flip kan heel goed alleen zijn.

 

Flip gaat helaas bij ons weg omdat de eigenaar een baan heeft gevonden aan de andere kant van het land en ieder in het gezin zijn eigen weg gaat waardoor hij te weinig aandacht krijgt.

 

Flip verdient een huisje waarbij hij alle aandacht gaat krijgen die hij verdient.

 

Bij serieuze interesse in Flip stellen wij u in contact met één van onze vrijwilligers die de hond én de huidige eigenaren kent. Dus neem in eerste instantie contact op met Dier en Project: 0165 366630 of info@dierenproject.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 13:21

Die Dirkje toch! Hij was vast je creatie aan het bewonderen.

...
20.06 | 17:41

Wat leuk en origineel. Ik heb nooit veel dopjes maar ik zal ze bewaren en hier en daar ook rondvragen.

...
18.06 | 17:19

Maar twee doosjes Renske kosten toch geen 4,95? Dat kan ik goedkoper zelf kopen en er meer schenken voor hetzelfde geld. Krijgen jullie het resterende geld ook?

...
18.06 | 07:31

Zo zie je maar wat liefde, rust, geduld en een fijne omgeving kan bewerkstelligen.

...
Je vindt deze pagina leuk