Youp

Youp

En dit is Youp! En vergis u niet in zijn meer dan schattige uiterlijk! Youp lijkt mij een kruising tussen en Jack Russel en een Corgi. En dat is een heerlijke pittige combinatie. Youp is eigenlijk een beetje macho en onzeker tegelijk. Hoe kan dat? Waaarschijnlijk zijn in het verleden zijn grenzen niet goed aangegeven, hij voelde zich geroepen om een taak op zich te nemen waarvoor hij eigenlijk niet zeker genoeg was en dat krijg je tweedracht binnen één hondje. Dat resulteerde in ongewenst gedrag. Vooral als hij zich boven de grond 'verheven' voelt. Hondjes zoals Youp dienen met alle vier de pootjes op de grond gehouden te worden, dat is voor hem en de bij hem behorende familie ook veel fijner. Youp wordt vanwege een bijtincident niet geplaatst bij kinderen. Wie het tegenovergestelde zoekt van de uitdrukking 'ruwe bolster, blanke pit' is bij Youp aan het juiste adres. Maar even alle gekheid op een 'stokkie', wie ervaring heeft met grote karakters in een klein hondenlichaam en zich aangetrokken voelt tot deze uitdaging heeft in hem waarschijnlijk de beste kameraad! Youp is twee jaar jong en hij is een gecastreerd reutje.

 

Youp verblijft in Dierenthuis Arnhem, Velp en omgeving
Larensteinselaan 32 in Velp.
Tel: 026 3619861

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.08 | 16:45

Els, dit is schrikken. Hopen dat dit niet meer gebeurt. Wat een attente meneer die zo bezorgd was. Die zijn zeldzaam. Heb je hem uitgenodigd op de opendeur dag?

...
12.08 | 07:40

Slaaptekort kan je erg akelig van worden. Toch wel erg aardig van die bezorgde meneer. Ik hoop dat je vannacht je slaap hebt ingehaald. Pas op jezelf hoor.

...
11.08 | 19:39

Beste Els, je zorgt super voor de dieren;
Nu ook even heel goed voor jezelf zorgen;! In de eerste plaats voor jezelf en je naasten maar ook voor de dieren;

...
11.08 | 08:04

Ik weet dat het geen makkelijk hondje is maar wat toch een droppie.
Die óógjes en die blik. Ik smelt helemaal.

...
Je vindt deze pagina leuk