Brutus

Héél erg goed nieuws!

Brutus is besproken door mensen die al heel erg vaak met hem zijn wezen wandelen. Als het allemaal goed gaat mag hij zijn voor altijd thuis-huis vinden in het gezelschap van een Rottweilerdame.

Brutus is dol op mensen! Nu nog op zoek naar hele echte, eigen mensen!

BRUTUS

BRUTUS HEEFT HET AL EEN BEETJE OPGEGEVEN MAAR WIJ NOG NIET…..

 

Ik weet het: we zijn wederom op zoek naar de naald in de hooiberg en die gaan we uitsluitend vinden als we hem onder zijn/haar aandacht weten te brengen. Help u alstublieft weer mee?

 

Brutus doet zijn naam niet echt eer aan want hij is verre van bruut! Hij verblijft al véél te lang in een asiel, komt daar niet tot zijn recht en begint nu te ‘verpieteren’.  Eigenlijk is deze hondenziel de moed een beetje aan het opgeven. Want als er nu iemand gesteld is op een hele echte eigen baas, dan is hij het wel! Zelfs dusdanig gesteld op mensen dat Brutus niet alleen kan blijven, hij barst van de verlatingsangst en een bench is ook geen optie. Hij heeft zo’n beetje het wereldrecord ‘sloop jezelf uit de bench’ op zijn naam staan. Indien u hem bij tijdelijke afwezigheid even in een kennel kunt houden, is er echter geen probleem.

 

En natuurlijk kan dat in de toekomst beter gaan, maar dan bedoelen we ook echt in de toekomst! Als Brutus over een half jaartje, of over negen maanden een keertje doorkrijgt dat hij echt een mens voor het leven heeft gevonden. Dat hij zijn verlatingsangsten kan laten varen, dan kan rustig worden begonnen met het alleen zijn oefenen. En natuurlijk zijn er gedurende de gewenningsperiode een heleboel ‘foefjes’ om Brutus het alleen zijn wat gemakkelijker te laten doorstaan. In het asiel heeft hij een nachtlampje in zijn kennel en dat scheelt al in zijn angsten.

 

Brutus zal echter graag en vaak met u op stap gaan. En dat doet hij dan ook probleemloos! Hij gaat wel eens mee naar huis met een vrijwilligster, dan kan hij even opladen en dan geniet hij met volle teugen van de geboden quality time. Bij allerhande vee (paarden, geiten e.d.) is Brutus lief en hij vindt alle mensen leuk. Andere honden aan de lijn tijdens het wandelen gaat ook prima, maar hiermee samenwonen is hem onbekend. Maar met een rustige teef zouden wij het wel aandurven, uiteraard na gedegen kennismaken en een professionele beoordeling ter plaatse. Brutus kan uren wandelen, maar ook heerlijk relaxen bij u op de bank.

 

Resumerend: een schat van een hond die niet alleen kan zijn! En natuurlijk kan hierin verandering worden gebracht met wel slechts met inlevingsvermogen en op termijn. Dat kan en mag niet worden afgedwongen. Hij/zij die zoekt naar mogelijkheden om de periode van verlatingsangst te overbruggen zal die in samenwerking met Brutus absoluut vinden. Maar het is moeilijk om iemand te kunnen vinden die zich voor een royale termijn kan schikken naar het verwerken van de angsten van Brutus!

 

Brutus is een ontzettend lieve gecastreerde reu van 2012.

Indien u denkt Brutus te kunnen bieden wat hij hard nodig heeft, neem dan even contact op met Dier en Project. Mail uw woon- werk- en gezinssituatie naar info@dierenproject.nl of bel met 0165 366630. Wij brengen u dan rechtstreeks in contact met de vaste verzorgster van Brutus!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 10:57

Nee hoor Judith. Ze heeft een versleten slokdarm aanhechting en dat wordt er gedurende de tijd vordert natuurlijk niet beter op. Daarbij de ouderdomskwaaltjes.

...
Vandaag | 06:52

Wat een ellende allemaal achter elkaar. Het komt weer eens allemaal tegelijk hè?
Heeft Trixie niet een beroerte gehad of zoiets?

...
18.10 | 12:20

woorden schieten hier tekort, wat een vreselijk gemis, maar jullie hebben er alles aan gedaan! Liefs en sterkte vanuit Suid-Afrika

...
17.10 | 11:14

Ik kan alleen maar met jullie mee huilen, want wat kan je nog zeggen?

...
Je vindt deze pagina leuk