Poppie

Poppie

Poppie is een voormalig fokteefje van 5 jaar jong. Ze is nog een beetje verlegen, moet het leven buiten de fokkerij nog ontdekken maar ze staat er wel voor open. We kunnen er nog niet heel veel over vertellen, ze is nog maar kort bij ons maar het is een geweldige lieverd. Op 24 januari wordt ze gesteriliseerd.

Het is een lieverd voor alles en iedereen. Links op de foto ziet u haar in het gezelschap van Petra. Van buitenspelen in de regen word je smerig dus even de buik laten drogen op het dekbed.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jopie | Antwoord 13.01.2020 00.11

Poppie lijkt op mijn oude dametje Benji. Dezelfde lieve uitstraling. Kan ze in. NL geadopteerd worden en wat zouden de kosten zijn?

Els 13.01.2020 01.06

Poppie is een Ned hondje dus ze kan uiteraard in Ned geadopteerd worden. Maar eerst wordt ze gesteriliseerd en geobserveerd zodat we gericht kunnen zoeken

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk