Zondag 26 mei 2019

Zondag 26 mei 2019

Op zondag 26 mei hebben wij een vrijwilligersdag! Geen verwennerij voor onze onvolprezen vrijwilligers maar een dag waarop een ieder meer dan welkom is om de handen uit de mouwen te steken voor vele uiteenlopende klussen ten behoeve van de dieren en hun verblijven. Deze dag is een zeer gewaardeerd initiatief van Petra Giesbergen van het Institute of Seberian Shamanism. Zij heeft thans een handjevol mensen bereid gevonden om actief deel te nemen aan die dag maar we kunnen meer mensen gebruiken, veel meer mensen!

 

Schuren, beitsen, schilderen
Schoonmaken en borstelen
Terreinonderhoud
Creatieve uitspattingen zijn ook welkom
(mits ze uiteraard binnen het project passen)
En we zijn noest op zoek naar sterke mensen die een buitenruimte die vele jaren als opslag werd gebruikt gereed te maken als uitloop voor de honden
Maar let wel: er is binnen ieders mogelijkheid wel een klusje om aan te pakken en/of aan te passen. Vele handen maken niet alleen licht werk maar verrichten samen ook een heleboel werk in ongedwongen sfeer. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

U bent welkom vanaf 10 uur in de ochtend om ergens tussen 16.00 uur en 17.00 uur er een punt achter te zetten. Indien u slechts een dagdeel beschikbaar bent is dat uiteraard ook geen probleem.

 

Reageer bij beschikbaarheid alsjeblieft even onder dit bericht of stuur een mailtje naar elsadams@xs4all.nl vanwege de voorbereidingen die we moet treffen om zo effectief mogelijk aan de slag te kunnen gaan.

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 12:26

Yeah! Mouse has a house!

...
Vandaag | 12:24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

...
Vandaag | 11:43

Ik vind die biggelende tranen van jou niet echt gek. Meid, je hebt gewoon geen tijd om te beseffen wat je nu ( alweer) moest verliezen.
Sterkte maar weer.

...
17.06 | 11:08

zo vreselijk afschuwelijk, geen woorden voor alleen maar tranen

...
Je vindt deze pagina leuk