Casper

Adoptie Casper...

Zó bijzonder...
Blij en dankbaar dat Ivo, Femke, Tim en Brent vanaf vandaag 'onze' Casper definitief in huis en harten hebben opgenomen. Ivo en Femke ontfermde zich heel lang geleden over mijn flessenpup Bink. Die bezorgde hen een jaren durende cursus opvoeding ter voorbereiding op de komst van mensenkinderen Tim en Brent. Waarvan Bink op latere leeftijd de onafscheidelijke grote broer werd. Bink overleed op hoge leeftijd, zal nooit worden vergeten maar gelukkig stond deze lieve familie wel weer open voor een ander zieltje die ook een werelds leven verdient.

Onze Casper is afkomstig uit de broodfok, groeide op met kromme poten en ging retour afzender. Hij werd in eerste instantie afgestaan aan een asiel die er echter geen kosten aan wilde maken en daarom kwam hij naar ons. Lieve donateurs brachten het geld voor een enorm zware operatie bijeen. De schat van een hond doorstond de lange revalidatieperiode als een ware bikkel maar bleek daarna geen millimeter profijt te hebben van de operatie. Zonde van het geld, nog meer zonde van de pijn en de lange revalidatieperiode die Casper moest doorstaan...

We dachten dat Casper door zijn 'handicap' een vaste bewoner van de stichting zou blijven. Let wel: hij heeft absoluut geen pijn maar hij heeft een afwijkend bewegingsapparaat waardoor hij anders loopt. En niet iedereen kan zich daarbij neerleggen terwijl de ervaring heeft geleerd dat operatief ingrijpen geen verbetering geeft.

Op een wel hele mooie dag ging Casper een dagje logeren bij Ivo, Femke en de kids. Ons blij ei wist de juiste snaar te raken, nog een dagje logeren en toen stond het eigenlijk al vast. Allemaal nog even goed over nadenken maar vanuit het hart met volle overtuiging gekozen voor deze schat! Er zijn van die mensen waarvoor je dankbaar bent er op de één of andere manier mee verbonden te zijn en te blijven! Lieve Casper, leer maar veel mensen dat 'anders zijn' helemaal niet erg is! Lieve Ivo, Femke, Tim en Brent, jullie zijn een voorbeeld voor velen! Geniet wederkerig met volle teugen, en zo blij jullie te mogen kennen!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.07 | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk