Baily

Baily is nog wat verlegen en heeft absoluut de steun van een stabiele soortgenoot nodig.

Baily

Ook Baily mag eigenlijk worden bezien als onverkochte waar uit een intensieve fokkerij. Op ongeveer de leeftijd van 1 jaar mocht hij de donkere schuur verlaten en zijn eerste stapjes proberen te zetten in een grote en voor hem, vreemde buitenwereld. Hij vond en vindt het spannend. Sinds zijn castratie verblijft hij in liefdevolle pleeg. Daar maakt hij kleine stapjes richting 'vrijheid, blijheid' maar Baily zal zich tot in lengte van dagen op moeten kunnen blijven trekken aan een stabiele soortgenoot. Baily is ontzettend lief! Zijn pleeg is degene die zal bepalen wanneer hij ter adoptie komt en wie daarvoor het meest geschkt is. Let wel, dit soort mededelingen zijn niet bedoeld om mensen meteen uit te sluiten maar wij zoeken de juiste persoon bij de honden in kwestie.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk