Herderin Bo

Herderin Bo

Bo verblijft sinds 8 januari bij ons in de opvang. Ze mocht de fokkerij verlaten na bewezen diensten. En het blijft ons verbazen dat we iedere keer opnieuw zulke lieve, trouwe dieren in ons midden krijgen want de interactie met de mens is vaak niet optimaal geweest, in ieder geval niet naar onze maatstaven verlopen.

 

Bo is een hondenmeid van 5 jaar jong, een pracht exemplaar en zó ontzetted lief! Een hele mooie, aanhankelijke hondendame die zo ontzettend graag contact heeft met mensen en om aandacht smeekt.

 

Bo wordt pas herplaatst na haar sterilisatie die in overleg met onze dierenarts zal worden uitgevoerd. Maar eventuele belangstellende zouden alvast kennis kunnen komen maken. Bij interesse even contact opnemen met elsadams@xs4all.nl of bellen met 0165 366630

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk