Andor

Andor

Andor is een gecastreerde reu van ongeveer 1,5 jaar jong. Een Hollandse herder pur sang, dat wil zeggen een bezig bijtje, alerte hond en een mensenvriend. En toch torst hij al een rugzak met zich mee in dit nog jonge hondenleven. Hij zag het levenslicht in een intensieve fokkerij. Wel het levenslicht maar weinig daglicht en geen interactie met de mensenmaatschappij en dan krijg je een wereldvreemd hondje die wel wil maar eigenlijk niet kan.

 

Met geduld en inlevingsvermogen is er al veel bereikt en onder de voor hem ideale omstandigheden is hij een prima hond! Andor komt uitsluitend tot zijn recht in een prikkelarme omgeving bij een baas met veel structuur in zijn leven. Met andere woorden, Andor zoekt een buitenaf gelegen thuis inclusief mens die zijn verantwoordelijkheden kent, met herderverstand en die niet de behoefte voelt om samen met Andor (bijvoorbeeld) de weekmarkt te bezoeken. De drukte, het onbekende benauwd hem, hij kan er absoluut niet mee overweg! Aspirant adoptanten moeten de bereidheid hebben om uitgebreid kennis te maken, krijgen een huisbezoek en indien gewenst ook de benodigde begeleiding na adoptie.

 

Andor verblijft niet op het stichting adres maar serieuze gegadigden brengen wij in contact met zijn begeleiders. Andor is goed met de meeste soortgenoten, met katten is hij onbekend.

 

Mocht u na drie keer overdenken, er nog eens een nachtje over te hebben geslapen, doordrongen van het feit dat Andor niets heeft aan een impulsieve beslissing die voor hem tot een fiasco zal leiden, interesse hebben in een kennismaking? Neem dan contact op met stichting Dier en Project middels de mail waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie beschrijft: elsadams@xs4all.nl of bel 06 12483461

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.01 | 22:51

Zo triest.

...
14.01 | 14:55

Hoi Els, wij vinden Indy heel mooi en willen graag haar alle liefde geven en alle leuke dingen doen die een hond verdient,kun je ons wat laten horen alstublieft

...
05.01 | 10:20

Ik zou indi een heel fijn forever home willen geven .
Ik heb zelf al een klein hondje en 2 poesjes.
II woon aan het bos en ben buren van wally.

...
01.01 | 17:06

Ik heb je toch al eens gevraagd of Jan geen aardig broertje had? Maar helaas....
Jullie en alle diertjes en alle D&P vrienden een heel gelukkig en gezond 2022

...
Je vindt deze pagina leuk