Jolly

Update oktober

Er is op dit moment serieuze belangstelling voor Jolly. Ze doorlopen nu de uitgebreide kennismakingsprocedure.

Jolly

Jolly doet het goed maar blijft wel eenkennig. Ze is nu herstellende van haar sterilisatie en daarna mag ze zelf mee zoeken naar haar eigen verwenmens met het, voor haar, meest passend voor altijd thuis huis. Jolly is geen geschikt hondje voor een erg druk huishouden, niet geschikt voor bij kleine kinderen maar te jong, speels, vlug en té doenerig om als enig hondje bij een ouder persoon te wonen. 

Inmiddels gesteriliseerd.
Jolly

Jolly

Jolly is een 3 jarig hondje, een klein meisje! Ze is nu nog bang, we zijn nog aan het observeren én aan het uit proberen wat ze allemaal wel en nog niet kan. We gaan sparen voor haar (en een paar andere) sterilisatie. En zolang we niet weten wat of wie we voor haar zoeken kan ik het ook niet voor haar vinden. Dus we wachten nog even met haar herplaatsing. We kunnen de zindelijkheid nog niet garanderen. Ze is wel goed met soortgenoten en naar de katten kijkt ze niet op of om!

Jolly en Julia.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Gerda van Duinen | Antwoord 03.06.2020 15.07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

Talitha | Antwoord 13.05.2020 17.07

Och wat een schatje ♥

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.10 | 23:19

Zo jong, en zo gevochten.........heel veel sterkte voor iedereen die van hem gehouden heeft!!!

...
18.10 | 22:17

Uhh wat😢

...
18.10 | 19:53

Hallo, wij vinden Baron erg leuk. We zouden graag weten hoe een evt adoptie proces hier in zijn gang gaat en wat de kosten zijn.

...
18.10 | 12:22

Nou gelijk extra bijdrage gestort voor de nog te arriveren teef; hopelijk komt er genoeg binnen; alle beetjes helpen; succes

...
Je vindt deze pagina leuk