Eddie de Beagle

Nader bericht

Zijn pleeg Nique is van mening dat een aanwezige hond voor Eddie heel erg leuk zou zijn. Uiteraard behoeft een Beagle pupje ook de ruimte en de mogelijkheid om in de tuin te kunnen ravotten.

Eddie de Beagle

Eddie de Beagle is geboren op 10 septmeber 2020. Door een trauma van buitenaf, denk daarbij aan een nageltje van moeder of nestgenootje, is zijn linkeroogje onherstelbaar beschadigd geraakt. Hij is daar ook blind aan. Eddie is op maandag 16 november op consult geweest bij oogspecialiste Anne Marie Verbruggen en die adviseerde op termijn verwijdering van het oog. Bijvoorbeeld in combinatie met castratie. Op dit moment is narcose nog te risico-vol. Tot die tijd moet het oogje gedruppeld worden om uitdroging waardoor ontstekingen kunnen ontstaan, te voorkomen!

 

Eddie heeft er zelf helemaal geen hinder van en kan een lang en gelukkig leven leiden zonder beperkingen. Mocht u interesse hebben in Eddie, stuur dan even een mailtje naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinsituatie omschrijft. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn pleegadres. Deze vrolijke, ondernemende Beagle pup zoekt een thuis met Beagle-verstand. Hij wordt niet geplaatst bij hele kleine kindjes.

 

Eddie is een in Nederland geboren hondje. Het is een beetje een achterblijvertje uit het nest en lijkt jonger dan hij is. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over de juistheid van zijn geboortedatum. We hebben zijn nestgenoten gezien en zijn moeder is ook aan ons afgestaan!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.11 | 13:42

Beste Els, ik begrijp dat de honden niet te koop zijn maar altijd door jullie opeisbaar. Waarom is dat?

...
26.11 | 06:49

Hoe is het met Philip zijn beentje?

...
25.11 | 17:33

Wat mooi dat ze nog zo'n fijne en liefdevolle tijd heeft gehad.
Heel veel sterkte hoor.

...
19.11 | 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

...
Je vindt deze pagina leuk