Benthe

Benthe

Benthe is een tricolore Old Englisch Bulldog teefje van 4 jaartjes jong. Ze is afkomstig uit de fokkerij maar haar moederkwaliteiten lieten te wensen over en ze werd aan ons afgestaan. De dame heeft absoluut charme! Maar het is en blijft wel een bulldog en dat vereist enigzins kennis van het ras. Benthe is ronduit fantastisch mits ze een baas heeft waarvan ze steun ondervindt en waarbij ze structuur ervaart! Bij aankomst in de opvang was ze nog een beetje wereldvreemd, ze had geen maatschappelijke ervaring. Pleeg José heeft samen met haar roedeltje gedaan wat ze konden zodat ze haar angsten nu kan beheersen. Ze is zindelijk, leeft thans met een aantal andere honden maar komt het beste tot haar recht als enige hond of met een zeer stabiele reu als huisgenoot. Uiteraard is Benthe inmiddels geneutraliseerd!

 

Benthe verblijft in liefdevolle pleeg bij José die u alles over Benthe kan vertellen. Benthe is niet geschikt voor in een druk huishouden, niet bij jonge kinderen en Benthe heeft absoluut stabiliteit nodig. We moeten er dan ook niet aandenken dat we een mismatch veroorzaken want dat zou Benthe zeker geen goed doen. We gaan, zoals altijd, zeer zorgvuldig te werk! Pleeg José weet wat Benthe zoekt en daarom denken wij dat het goed is om uw interesse voor Benthe per mail kenbaar te maken. Bij een mogelijke match sturen wij de mail door naar José die dan nader contact met u opneemt.

 

Dus als u er goed over na heeft gedacht, een nachtje over heeft geslapen of juist van wakker heeft gelegen en u denkt Benthe te kunnen bieden wat ze de rest van haar leven nodig heeft...  Stuur dan een mailtje naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinsituatie beschrjft.Vermeld ook uw telefoonnummer zodat u gebeld kunt worden betreffende de benodigde info!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.11 | 13:42

Beste Els, ik begrijp dat de honden niet te koop zijn maar altijd door jullie opeisbaar. Waarom is dat?

...
26.11 | 06:49

Hoe is het met Philip zijn beentje?

...
25.11 | 17:33

Wat mooi dat ze nog zo'n fijne en liefdevolle tijd heeft gehad.
Heel veel sterkte hoor.

...
19.11 | 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

...
Je vindt deze pagina leuk