Dolly

Dolly de Beagle

Dolly is afkomstig uit een fokkerij en heeft behoorlijke hangende spenen. Ze is ook onlangs gespeend van haar pupjes maar klaarblijkelijk heeft ze wel een genetische bepaalde aandoening waardoor haar spenen zo exorbitant groot zijn. Dolly is namelijk nog maar vier jaartjes jong en normaliter worden fokteefjes veel langer ingezet zonder dergelijke schade aan de melkvoorziening. Natuurlijk zal dit in de loop der tijd nog wel bijtrekken maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid blijft het gedeeltelijk zichtbaar. Dat maakt haar niet minder mooi, noch minder lief! Dolly is namelijk weliswaar een ietwat verlegen hondendametje maar wel een ontzettend lief hondendametje. Ze moet nog wennen aan het maatschappelijk verkeer maar ze is wel zindelijk en wandelt aan de riem! Ze woont hier probleemloos samen met andere honden en ze kijkt tot op heden niet op of om naar de katten!

 

In overleg met dierenarts Sofie wordt ze uiteraard geneutraliseerd. Voor die tijd is ze niet beschikbaar voor adoptie, wel voor pleeg. Mocht u interesse hebben om voor Dolly te zorgen, wellicht met uitzicht op adoptie na haar neutralisatie, neem dan even contact met ons op! Dolly behoeft mensen met Beagle-verstand, met geduld en inlevingsvermogen. Ze moet nog veel leren, nog veel ervaren maar daar staat ze zeker voor open!

 

Mail naar elsadams@xs4all.nl en vermeld uw woon- werk- en gezinsituatie. Bij een mogelijke match nemen wij dan contact met u op. Vanwege haar beperkte maatschappelijke kennis is ze niet geschikt voor een druk huishouden en ook niet voor bij kleine kinderen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.11 | 13:42

Beste Els, ik begrijp dat de honden niet te koop zijn maar altijd door jullie opeisbaar. Waarom is dat?

...
26.11 | 06:49

Hoe is het met Philip zijn beentje?

...
25.11 | 17:33

Wat mooi dat ze nog zo'n fijne en liefdevolle tijd heeft gehad.
Heel veel sterkte hoor.

...
19.11 | 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

...
Je vindt deze pagina leuk