Vrolijk

Vrolijk

Deze mooie labradordame is 4 jaar jong. Ze is afkomstig uit een intensieve fokkerij maar haar gedrag vertelt ons dat ze daar waarschijnlijk niet haar jeugd heeft doorgebracht. Ze is open en sociaal. Lief voor alle mensen en kan goed met andere honden overweg. Aan de riem lopen is nog wel een uitdaging want ze zigzagt er lustig op los. Ze heeft een korte periode in pleeg doorgebracht maar ze liet de daar aanwezige katten absoluut niet met rust vandaar dat ze terug kwam naar het stichtingsadres. Vrolijk is een hele mooie en lieve hond, ze is misschien iets te vrolijk maar ze moet leren dat haar vrijheid van nu niet iets tijdelijke is. Haar mooie leven als geliefde huishond kan nu gaan beginnen. Omdat Vrolijk nog gesteriliseerd moet worden zijn we in eerste instantie op zoek naar een veilig en vertrouwd pleeggezin die weten waar ze aan beginnen met een dolenthousiast labradordame. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 11:03

Ik wel Rentia, hier staat in keurig bedekte termen dat de overtollige dieren ook gedood zouden kunnen worden. Dat ze met afstaan van 'waren' ook risico lopen

...
19.01 | 18:13

dit bericht snap ik niet helemaal

...
18.01 | 23:28

Veel sterkte! Gelukkig mocht ze nog bij jullie zijn en heeft ze mee mogen maken wat liefde is. Dat neemt ze mee naar de lichtwereld.

...
17.01 | 17:28

Ach, arm poeske. Je had haar nog zo vreselijk graag een mooi leventje gegund.

...
Je vindt deze pagina leuk