Kittens

Moederloze kittens...

Wij zijn de katertjes Ozzy (zwart wit) en Gradje (wit met beetje bruin en zwart). We zijn ruim 4 weken oud en gaan circa half november op zoek naar een thuis. Liefst samen, maar alleen kan ook. Wij zijn weeskittens en worden met de fles grootgebracht. Klein voordeeltje daarvan is dat we nergens bang voor zijn en al heel erg gewend zijn aan mensen, honden en soortgenoten van alle leeftijden. We zijn mega chill dus!

We zijn zoekende naar een thuis waar we lekker verwend worden en waar mensen veel tijd voor ons hebben om te kroelen en te spelen. Als we een half jaar zijn moeten we verplicht worden gecastreerd (dit wordt gecontroleerd), want we vinden dat er al genoeg (zo niet teveel) katten op aarde rondstruinen, waarvan het leeuwendeel zonder baasje. Dat is natuurlijk hartstikke treurig. Onze tweede inenting moeten we nog krijgen, gechipt zijn wel al en we hebben zelfs een heus paspoort.

Wij worden geplaatst met een contract van Stichting Dier en Project. Dat betekent dat als je van ons af wilt (maar waarom zou je dat nou willen?), dat we dan altijd terug moeten naar onze pleegmama, je mag ons dus niet aan een ander geven. Ons mens is heel zuinig op ons en kritisch over waar we de rest van ons leven gaan vieren. Maar als groot kattenliefhebber zul je dat vast begrijpen.

Heb jij een fantastisch thuis voor een huistijger (of twee) en zie je ons wel zitten? Mail dan even met een omschrijving van je leefomstandigheden naar onze pleegmama: nique.hanskamp@gmail.com

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.11 | 00:52

Oh Els, dat vind ik erg voor jullie. Eerlijk duurt dus niet het langst en de dieren zijn de dupe.

...
17.11 | 23:46

Wat jammer! Wel een beetje kort door de bocht om dan gelijk op te zeggen. Als je het niet kan gebruiken dan is toch zo?

...
17.11 | 20:46

Wow
Wat een goede en persoonlijke reactie en ja wel een drastische stap van de trouwe donateur; jammer

...
17.11 | 15:02

Hoe erg Jan en ik het ook vinden. We willen veel opofferen voor de dieren maar niet onze eerlijkheid. Aanpakken en er niets mee kunnen voelt niet goed.

...
Je vindt deze pagina leuk