Remie

Remie

Update maandag 13 januari. Remie is uit logeren bij bange Baily en heeft zijn hulp er nu opzitten. Remie is erg aanhankelijk aan zijn gastvrouwen en toe aan een eigen voor altijd thuis-huis. Remie is lief, zindelijk, wandelt keurig aan een riempje en is eigenlijk gewoonweg een schatje!

En zo ziet Remie er nu uit...

Remie

Remie is een 5 jarig gecastreerd reutje. Remie werd onder bijzonder dieronvriendelijke omstandigheden gehouden. Het heeft zijn goedheid niet geschaad. Het is een schat van een hondje, echt heel erg lief! Na een observatieperiode op het stichtingadres verblijft Remie nu in pleeg om één van de wat bangere hondjes in opvang tot steun te kunnen zijn. Remie is geen bijzonder gecompliceerd hondje, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heeft Remie eerst als een geliefd huishondje geleefd. Het 'terughalen' van alle positieve herinneringen en vaardigheden zal echter een beetje tijd kosten en geduld vergen. Remie kan erg goed overweg met soortgenoten en met katten. Bij interesse stuurt u even een mailtje naar elsadams@xs4all.nl

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk