Faust

Faust

Update 28-04-2020 Faust doet het in de opvang boven verwachting goed! Hij ontwikkelt zich tegenover ons tot een veel liever hondje dan we ooit hadden durven dromen. Met Els wil hij bijvoorbeeld al wel eens 'kussen'. Oppakken, wandelen, borstelen, het is allemaal geen probleem. Maar bezoek wordt echter nog steeds 'begromd of gepoogd weg te blaffen'. Maar wat Jan en Els kunnen moet andere inlevende toekomstige adoptanten natuurlijk ook lukken. Natuurlijk moet een eventuele adoptant wel even zijn geduld tonen, hij is niet binnen tien minuten je beste vriend maar hij staat na een voorzichtige/liefdevolle kennismaking absoluut open voor vriendschap en zelfs liefde! Faust is 8 jaar jong, gecastreerd en op zoek naar een heel speciaal adoptiegezin! Het spreekt voor zich dat we Faust niet plaatsen bij kleine kinderen. Voor hem gaat onze voorkeur absoluut uit naar rust en regelmaat.

Faust
Na dagenlang de krokodillenwrap op asfalt, oprit en gras te hebben uitgeprobeerd heeft Faust toch besloten dat aan een riempje wandelen best een leuke bezigheid kan zijn. Hij is doodsbang van auto's maar voor de rest doet hij het echt heel erg goed!

Faust

Ooit heeft Faust besloten dat de aanval de beste verdediging is. Voor Jan en Els is hij erg lief, buitenstaanders houden de handen beter even in de zakken. Maar wat wij kunnen lukt een ander ook indien men er wat liefde en tijd in investeert. Tegenover soortgenoten is Faust er verdraagzaam, het is de mens die hem teleurstelde, niet zijn soortgenoten. 

 

Bent u net als wij van mening dat aan de dierlievende mens de schone taak is voorbehouden omdat falen enigzins te herstellen, te vergoeden door hem een prachtleven te bezorgen, mail dan naar elsadams@xs4all.nl 

 

Waarschijnlijk onnodig om te schrijven dat we Faust niet plaatsen bij kleine kinderen. Faust is inmiddels gecastreerd en bleek één bal te hebben die niet was ingedaald. Gelukkig is die bal toch verwijderd maar de castratie werd daardoor wel een grotere ingreep dan normaliter het geval is. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.09 | 12:58

Ik heb de kaars al aangestoken hoor. Heel veel beterschap voor de kleine hummel.

...
21.09 | 22:39

Heerlijk haar zo te zien!

...
20.09 | 16:31

Veel liefde licht en kracht voor jullie! En Aapje: wees vrij in het licht. 💕💓

...
20.09 | 09:52

Wat een verdriet. Lieve Aapje rust zacht.

...
Je vindt deze pagina leuk