Faust

Faust

Dit is een update van zaterdag 11 januari 2020. Faust doet het boven verwachting goed! Hij ontwikkelt zich tot een veel liever hondje dan we ooit hadden durven dromen. Met Els wil hij bijvoorbeeld al wel eens 'kussen'. Oppakken, wandelen, borstelen, het is allemaal geen probleem. Zelfs bezoek wordt niet langer 'begromd of gepoogd weg te blaffen'. Binnenkort maar eens op zoek naar een andere naam want Faust is echt niet langer toepasselijk. Natuurlijk moet een eventuele adoptant wel even zijn geduld tonen, hij is niet binnen tien minuten je beste vriend maar hij staat na een voorzichtige/liefdevolle kennismaking absoluut open voor vriendschap en zelfs liefde! Faust is 8 jaar jong, gecastreerd en op zoek naar een heel speciaal adoptiegezin!

Faust
Na dagenlang de krokodillenwrap op asfalt, oprit en gras te hebben uitgeprobeerd heeft Faust op zondag 15 december toch besloten dat aan een riempje wandelen best een leuke bezigheid kan zijn. Hij is doodsbang van auto's maar voor de rest doet hij het echt heel erg goed!
Faust háát fotograferen maar we blijven proberen om zijn schoonheid op de gevoelige plaat vast te mogen leggen...

Faust

Faust is een pechvogel. Na eerst als huishond te hebben geleefd kwam hij als dekreu in de intensieve fokkerij terecht. Daar heeft Faust besloten dat de aanval de beste verdediging is. Voor Jan en Els is hij erg lief, buitenstaanders houden de handen beter even in de zakken. Maar wat wij kunnen lukt een ander ook indien men er wat liefde en tijd in investeert. Tegenover soortgenoten is Faust er verdraagzaam, het is de mens die hem teleurstelde, niet zijn soortgenoten. 

 

Bent u net als wij van mening dat aan de dierlievende mens de schone taak is voorbehouden omdat falen enigzins te herstellen, te vergoeden door hem een prachtleven te bezorgen, mail dan naar elsadams@xs4all.nl 

 

Waarschijnlijk onnodig om te schrijven dat we Faust niet plaatsen bij kleine kinderen. Faust is inmiddels gecastreerd en bleek één bal te hebben die niet was ingedaald. Gelukkig is die bal toch verwijderd maar de castratie werd daardoor wel een grotere ingreep dan normaliter het geval is. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.04 | 11:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je computer ook al 'besmet' is hè??

...
30.03 | 11:12

Mousseje, ik vind je zo lief en dat je boos bent.....oké, maar niet op je mededierenvriendjes aub!

...
29.03 | 07:57

Wat een snóepie!!!!

...
21.03 | 17:12

Claudetje is weer helemaal 'lentefris!'

...
Je vindt deze pagina leuk