Anna

Anna

Bij het zien van onze Anna schieten bij menigeen de tranen in de ogen! Anna is flink verminkt! Ze heeft gecoupeerde oren en dat op zich is al een afschuwelijk feit, een regelrechte misdaad! Maar bij haar is het ook nog geschied door een oncompetente *****zak die er waarschijnlijk genoegen in schiep om middels huisvlijt dit mooie wezen te verminken. Bovendien is ze behept met een groot litteken waarvan we naar de herkomst alleen maar kunnen gissen!

 

Maar goed, al die moordneigingen voorbij zagen we de schoonheid en de goedheid van het dier wat wij nu in handen hebben pas in volle glorie. We hebben haar al even maar we mogen u nu pas kennis met haar laten maken. Eerst bewijzen en laten constateren dat ze met die verminkte oren bij ons in de opvang terecht is gekomen. Vervolgens kregen wij een soort van vrijstelling om haar onder de aandacht te mogen brengen. En Godzijdank wordt op het coupeerverbod streng gecontroleerd.

 

Onze Anna heeft de verdrukking overleefd, nu moet ze nog leren dat ze mag leven. Een leven wat de moeite waard is! Ze is 5 jaar jong, ontzettend lief! Ze heeft niet veel liefde gekend en is er ook een beetje verlegen door... We gaan haar observeren en berichten u nader!

 

Sinds zondag 8 maart verblijft onze Anna in liefdevolle pleeg bij John. Hij zal de tijd en de moeite nemen om haar te observeren onder huiselijke omstandigheden. Er volgt een latere update...

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.04 | 17:46

Toch nog een beetje 'Vrolijk" Pasen hè?

...
05.04 | 17:06

Wat een lekker hoopje hond. Maar weer hopen dat alles goed komt met hem.

...
05.04 | 09:44

mensDOM, die dat beestje uit zijn leefomgeving heeft gerukt.

...
02.04 | 11:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je computer ook al 'besmet' is hè??

...
Je vindt deze pagina leuk