Anna

Anna

Tot onze grote vreugde mag Anna blijven waar ze is. Haar geweldige pleger John gaat haar adopteren!

Anna

Bij het zien van onze Anna schieten bij menigeen de tranen in de ogen! Anna is flink verminkt! Ze heeft gecoupeerde oren en dat op zich is al een afschuwelijk feit, een regelrechte misdaad! Maar bij haar is het ook nog geschied door een oncompetente *****zak die er waarschijnlijk genoegen in schiep om middels huisvlijt dit mooie wezen te verminken. Bovendien is ze behept met een groot litteken waarvan we naar de herkomst alleen maar kunnen gissen!

 

Maar goed, al die moordneigingen voorbij zagen we de schoonheid en de goedheid van het dier wat wij nu in handen hebben pas in volle glorie. We hebben haar al even maar we mogen u nu pas kennis met haar laten maken. Eerst bewijzen en laten constateren dat ze met die verminkte oren bij ons in de opvang terecht is gekomen. Vervolgens kregen wij een soort van vrijstelling om haar onder de aandacht te mogen brengen. En Godzijdank wordt op het coupeerverbod streng gecontroleerd.

 

Onze Anna heeft de verdrukking overleefd, nu moet ze nog leren dat ze mag leven. Een leven wat de moeite waard is! Ze is 5 jaar jong, ontzettend lief! Ze heeft niet veel liefde gekend en is er ook een beetje verlegen door... We gaan haar observeren en berichten u nader!

 

Sinds zondag 8 maart verblijft onze Anna in liefdevolle pleeg bij John. Hij zal de tijd en de moeite nemen om haar te observeren onder huiselijke omstandigheden. Er volgt een latere update...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Carolien | Antwoord 01.10.2020 11.46

Wordt er nog steeds een "thuis" gezocht voor Anna? Of mag zij permanent bij John blijven? (Lijkt mij het beste voor Anna) Zoniet, dan verneem ik dat graag.

Judith | Antwoord 30.08.2020 13.05

Ik weet niet sinds wanneer hier staat dat Anna bij John mag blijven. Zie het nu pas.Maar wat ontzèttend fijn. Gefeliciteerd Anna! ( en John natuurlijk ook!)

John Verbiest 02.09.2020 15.20

Anna is inmiddels 6 maanden in "huis", en is van een timide bescheiden afwachtende herder veranderd in een levenslustige speelse vriendin die leert te LEVEN !!

Irene | Antwoord 15.05.2020 21.06

Jhon wat goed dat je deze hond een goede mand geeft voor de rest van haar leven.ze verdient het arm beest

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

28.10 | 17:47

Ik kan natuurlijk wel een grote mond hebben over projectjes en zo maar dan moet ik zelf ook dokken haha. Dus net even gedaan!

...
27.10 | 06:58

Dat zijn toch ook de gouden randjes aan je dag?

...
26.10 | 16:22

ja, ja ik heb ook een steentje bijgedragen en ik hoop dat meerdere mensen dat ook doen.

...
26.10 | 15:37

Goed idee, ik heb wat extra's overgeboekt. Hopelijk volgen er meer.

...
Je vindt deze pagina leuk