Dreampie en Pim

Dreampie en Pim

Zijn besproken, er volgt een huisbezoek!

Dreampie en Pim

Dreampie en Pim

Deze twee King Charles Chevaliers, meisje Dreampie en jongetje Pim, zijn afkomstig van verschillende adressen maar nadat ze elkaar in de opvang tegenkwamen bleken ze elkaar te (her)kennen en werden als bij toverslag helemaal verliefd op elkaar! Geen zorgen betreffende nageslacht want ze werden uiteraard geneutraliseerd. Dreampie is geboren op 14 november 2016 en Pim op 15 december 2016. Het zijn dus relatief jonge hondjes die nog een mooi, lang en gelukkig leven in het verschiet hebben. Hun onderlinge band heeft ons doen besluiten om ze samen te herplaatsen. We hebben ze opgehaald vanuit niet huiselijke situaties maar ze wennen daar nu wel heel erg snel aan!

 
Vaak worden onze honden vanaf deze website ongevraagd gedeeld op openbare herplaatsings facebookpagina's, dat wordt niet gewaardeerd. Het levert vooral massa's reacties op van mensen die zich niet realiseren dat stichting Dier en Project uitsluitend herplaatst na een gedegen kennismaking, huisbezoek en onder strikt rechtsgeldig contract. Begrijp ons niet verkeerd, in kleine kring de hondjes onder de aandacht brengen is fijn wanneer u denkt binnen uw kennissenkring een geschikte aspirant adoptant te kunnen vinden.

Indien u weloverwogen serieuze interesse heeft in dit (h)echtpaar kunt u even een mailtje sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg die u uiteraard van alle benodigde informatie kan voorzien. Onze pleeg- en gastgezinnen hebben ook een belangrijke stem in de plaatsingsprocedure.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Hanneke Groeneveld | Antwoord 16.08.2020 00.34

Als Dotje niet al bij mij woonde zouden deze twee zó welkom zijn!
Ik denk niet dat ze lang op een gouden tweepersoonsmandje zullen moeten wachten.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 10:10

Snoepies toch? Ze kleuren ook zo mooi bij het interieur haha!

...
26.09 | 15:20

Volgens mij staat erbij dat je kunt bellen...

...
26.09 | 15:18

Het wordt tijd dat de zogenaamde onwetende kopers aan de schandpaal gaan. Ze houden deze handel in stand.

...
26.09 | 14:43

Goeiedag Baron.
Ik heb je bericht gelezen. En me vriendin en ik willen je graag een mooie thuis geven.
Wij willen spelen,wandelen
We zijn helemaal weg van je.

...
Je vindt deze pagina leuk