Misty

Even de sterilisatie-sporen tonen denkt Misty. Valt mee hoor mooie meid. Op naar herstel en daarna naar een voor altijd thuis-huis.

Misty

Misty werd op dinsdag 25 augustus gesteriliseerd. Nu herstellen met de goede zorgen van pleeg José en dan op zoek naar een voor altijd thuis-huis. Misty heeft absoluut geen agressie in zich. Ze is nog niet echt vol vertrouwen in de mensheid maar ze laat de aandacht gelaten over zich heen komen. Een stabiele soortgenoot om zich aan vast te houden, te kunnen spiegelen, lijkt wel noodzakelijk. Haar pleeg onderneemt heel veel dingen met haar, ze heeft inmiddels dus al heel wat levenservaring achter de eerder onwetende kiesjes. Voor wie interesse heeft: Misty verblijft in pleeg in Den Bosch en indien u een mailtje stuurt naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld dan brengen wij u in contact met haar pleeg die u alles over haar wensen kan vertellen. 

Misty

Misty is geboren op 21 november 2012. In het verleden absoluut een huishondje geweest gezien haar zindelijkheid en het wandelen aan de riem. Wij hebben haar vanuit andere omstandigheden binnen gekregen en dat meer recente verleden maakt dat ze enig wantrouwen koestert tegenover mensen. Ze is echter wel heel erg lief en mensen met inlevingsvermogen en een kilootje geduld vinden in haar een trouwe vriendin. Vanwege haar (wellicht tijdelijke) onzekerheid heeft ze absoluut het gezelschap en de onbevangenheid van een stabiele soortgenoot nodig.

Misty verblijft in liefdevolle pleeg. Haar sterilisatie wordt ingepland waarna ze voor de juiste adoptanten beschikbaar is. Vaak worden onze honden vanaf deze website ongevraagd gedeeld op openbare herplaatsings facebookpagina's, dat wordt niet gewaardeerd. Het levert vooral massa's reacties op van mensen die zich niet realiseren dat stichting Dier en Project uitsluitend herplaatst na een gedegen kennismaking, huisbezoek en onder strikt rechtsgeldig contract. Begrijp ons niet verkeerd, in kleine kring het hondje onder de aandacht brengen is fijn wanneer u denkt binnen uw kennissenkring een geschikte aspirant adoptant te kunnen vinden.

Indien u weloverwogen serieuze interesse heeft in Misty kunt u even een mailtje sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg die u uiteraard van alle benodigde informatie kan voorzien. Onze pleeg- en gastgezinnen hebben ook een belangrijke stem in de plaatsingsprocedure.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 10:10

Snoepies toch? Ze kleuren ook zo mooi bij het interieur haha!

...
26.09 | 15:20

Volgens mij staat erbij dat je kunt bellen...

...
26.09 | 15:18

Het wordt tijd dat de zogenaamde onwetende kopers aan de schandpaal gaan. Ze houden deze handel in stand.

...
26.09 | 14:43

Goeiedag Baron.
Ik heb je bericht gelezen. En me vriendin en ik willen je graag een mooie thuis geven.
Wij willen spelen,wandelen
We zijn helemaal weg van je.

...
Je vindt deze pagina leuk