Kooiker Jessy

Jessy

Jessy

Jessy is een 7 jarig gesteriliseerd teefje. Ze behoorde toe aan een eigenaar die vanwege ernstige gezondheidsproblemen niet meer voor haar kon zorgen zorgen. Jessy was dinsdag nog maar de trimster geweest. Op donderdag werd ze up to date gebracht qua entingen. Een dag later, op vrijdag, werd ze hier gebracht.

 Jessy was absoluut een door haar eigenaar zeer geliefd hondje en de overgang is voor erg groot. Ze is ook het prototype Kooikertje. Erg eenkenning, men moet de tijd willen nemen om kennis te maken. Ze wordt onzeker van kleine kinderen en ze kan niet goed met katten ovërweg. Bij soortgenoten heeft ze zo haar voorkeuren.

 Bij een eventuele herplaatsing van Jessy gaan we uitermate voorzichtig te werk. Heel erg op het gemak moet zij de tijd krijgen om te wennen, leren kennen en te accepteren. Enige kennis van het ras is noodzakelijk! We willen zeker niet de illusie wekken dat er iemand kan komen kijken en haar direct mee mag nemen. Meerdere bezoeken zijn nodig en moeten uitwijzen of er naar de juiste klik toe kunnen groeien. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.07 | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk