Maine Coons

Maine Coon dames

Drie van de vier zijn inmiddels gesteriliseerd. Één daarvan kampt met een serieus darmproblemen wat operatief ingrijpen vereist. De twee grijze dames verblijven in pleeg bij vrijwilligster Corina, ze maken vorderingen maar hebben nog even tijd nodig. Omdat ze elkaar tot steun zijn halen we ze ook nog niet uit elkaar. Één van hen is overigens blind aan één oog, waarschijnlijk het gevolg van een eerder en elders verwaarloosde niesziekte. Hun vachten waren dusdanig verwaarloosd dat eentje helemaal geschoren moest worden, alle anderen deels. 

Maine Coons

We hebben diverse Main Coons in de opvang. Het zijn allen meisjes die nu nog intensieve zorg behoeven. We sparen momenteel voor hun sterilisaties maar tussentijds bestrijden we hun kwaaltjes en hopen we dat ze door middel van goede voeding ook richting hun streefgewicht geraken. We houden u op de hoogte en zullen geregeld foto's plaatsen van de poezendames! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 12:34

Mail even uw telefoonnummer naar elsadams@xs4all.nl dan neem ik (Els) later even contact met u op.

...
06.08 | 10:59

Geachte
Kooiker Jessy heeft mijn interesse gewekt. Waar, bij wie moet ik zijn om samen te onderzoeken of ze misschien bij mij past ?
Vriendelijke groet,
Marlie

...
06.08 | 07:29

Xs4all? Goede keus! Ik had een zelfde soort probleem en ben ook overgestapt naar xs4all.

...
04.08 | 07:25

En dan mag je nog blij zijn dat ze gevonden worden!

...
Je vindt deze pagina leuk