Maiky

Maiky

Maiky is een Lhasa-apso reutje geboren in augustus 2010. Hij is afkomstig uit de intensieve fokkerij waar hij dienst deed als dekreutje. Hij is inmiddels gecastreerd en zijn gebit is gereinigd. Maiky is erg lief maar nog wat onwetend binnen het huiselijke leven. In zijn pleeggezin is hij zindelijk maar een sanitair ongelukje is niet uitgesloten. We moeten nog even observeren wat de best mogelijke adoptant Maiky moet kunnen bieden want op dit moment is hij erg afhankelijk en aanhankelijk van dame Ivy. Wellicht besluiten we op een later tijdstip om ze uitsluitend samen te herplaatsen of neemt Maiky gewoon al genoegen met de aanwezigheid van een ander hondje.

Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege onze tijdelijke adoptiestop in verband met de Corona-maatregeln die vele mensen doet besluiten om in een impuls een dier aan te schaffen.   

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn pleeg. Plegers maken de hondjes dag en nacht mee en kennen hun specifieke behoeftes op hun duimpje! Zij kunnen u veel beter vertellen of het dier in kwestie zijn/haar geluk zal vinden binnen hetgeen wat u het dier te bieden heeft.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.03 | 08:31

Geen beter leven dan een goed leven dames!

...
02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
Je vindt deze pagina leuk