Onana

Onana

Onana is een inmiddels gecastreerd reutje, schnauzerachtig type. Eerder deed hij dienst als dekreutje binnen de intensieve fokkerij. Hij is 5,5 jong en in de bloei van zijn leven. Onlangs werd zijn volledige gebitje gereinigd. Op dit moment is hij nog onder behandeling van wat huidproblemen die zich nu al beter laten aanzien. Onana verblijft in liefdevolle pleeg en daar wordt geoefend betreffende zindelijkheid en wandelen aan de riem. Inmiddels komt hij helemaal los, is het een knuffelkontje en een speelvogel aan het worden. Binnen zijn pleeg verblijven soortgenoten en katten, hij is met allemaal goede vriendjes.

Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege zijn huidproblemen en onze tijdelijke adoptiestop in verband met de Corona-maatregelen die vele mensen doet besluiten om in een impuls een dier aan te schaffen. 

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg. De plegers hebben de hondjes dag en nacht om zich heen, kennen ze door en door en weten in welke specifieke behoeftes de dieren in kwestie door hun adoptanten moeten kunnen worden voorzien.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.03 | 08:31

Geen beter leven dan een goed leven dames!

...
02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
Je vindt deze pagina leuk