Dotje Lotje

Links op de foto ziet u Dotje Lotje en rechts Zusje. U raadt het al, zusje van Dotje Lotje...

Dotje Lotje

Afkomstig uit een intensieve fokkerij, geboren in juni 2016. Dotje Lotje is volgens haar liefdevolle pleeg een heel lief, zachtaardig en open hondje. Natuurlijk wel een teckeltje waarin heel wat jachdrift schuilgaat, kippen en ander (in haar ogen) 'wild' is niet veilig. In haar pleeggezin laat ze wel de kat ongemoeid. Ze heeft de kunst van huishond zijn en het wandelen aan een riempje heel snel afgekeken van de andere honden binnen het pleeggezin en ze doet het dan ook fantastisch! Lotje is een teckeltje in de categorie Merle, vandaar de kleurschakeringen. Op dit moment verblijft Dotje Lotje onder andere met haar zusje in het pleeggezin. Ze is erg sociaal naar mensen én soortgenoten.

Haar neutralisatie staat in de planning voor medio maart. En pas daarna komt ze beschikbaar voor adoptie.

Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege haar neutralisatie en onze tijdelijke adoptiestop in verband met de Corona-maatregelen die vele mensen doet besluiten om in een impuls een dier aan te schaffen. 

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg. De plegers hebben de hondjes dag en nacht om zich heen, kennen ze door en door en weten in welke specifieke behoeftes de dieren in kwestie door hun adoptanten moeten kunnen worden voorzien.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.03 | 08:31

Geen beter leven dan een goed leven dames!

...
02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
Je vindt deze pagina leuk