BamBam

BamBam

BamBam is een olijke, vrolijke 'olifant in de porseleinkast'. Ongeveer 6 jaar jong, pas gecastreerd, dolenthousiast en daarbij niet gehinderd door enige opvoeding, noch huiselijke vaardigheden. Stoelen zijn om op te zitten, ook voor hem. Tafels kun je geweldig overheen lopen en alles wat te eten is, is ook voor zijn bekkie bestemd. Volgens hem dan natuurlijk. Wandelen aan de riem is een absoluut feestje, vooral als u daar als een soort van vlaggenstokje achteraan hangt te wapperen want dan is deze schitterende bruine labrador zo sterk als een beer. Vanwege plaatsgebrek in onze opvang verblijft deze schat in een pension. Ook daar wordt met hem geoefend op zindelijkheid en wat wandelmanieren.

Verder had BamBam bij aankomst gruwelijke oorproblemen, zo erg zoals wij het nog maar zelden hebben gezien en geloof mij, we zijn heel wat gewend! Dierenarts Sofie heeft op 9 februari het oor helemaal schoongemaakt, BamBam kreeg een oorinfuus en werd behandeld met medicatie die 30 dagen werkzaam is. Daarna volgt een controle en indien nodig een vervolgbehandeling. Hij lijkt er zelf op dit moment weinig hinder van te ondervinden...

Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege zijn oorproblemen en onze tijdelijke adoptiestop in verband met de Corona-maatregelen die vele mensen doet besluiten om in een impuls een dier aan te schaffen. 

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match nemen wij dan contact met u op. 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.03 | 08:31

Geen beter leven dan een goed leven dames!

...
02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
Je vindt deze pagina leuk