Lieve

Lieve

Lieve is een bruine labrador teef, geboren in 2016. Haar naam zegt het al: ze is erg lief! Een heel zachtaardig, naar mensen toe zelfs een beetje onderdanig hondje. Ze kan het prima vinden met de andere honden en hier laat ze de katten geheel met rust. Waarbij ik niet onvermeld wil laten dat de hier aanwezige katten natuurlijk honden gewend zijn en het niet op een lopen zetten zodra de honden in de buurt komen. 

Lieve is afkomstig uit een intensieve fokkerij. Direct na haar aankomst werd ons duidelijk dat Lieve met spoed gesteriliseerd diende te worden en dat terwijl ze nog stuwing had. Dan vraag je qua nabloeding zowat om ellende maar doordat er oude placenta-resten in haar waren achtergebleven was wachten op een meer gunstige tijd geen optie. Zij (en daarmee ook wij) heeft het zwaar gehad. Maar gelukkig helemaal opgeknapt. Bij ons is ze zindelijk, maar dat zal elders weer wel wennen zijn. Ze wandelt al aardig aan de riem en begint het leven wel een feestje te vinden. 

Zoals gezegd, Lieve is dus inmiddels gesteriliseerd. Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege onze tijdelijke adoptiestop in verband met de Corona-maatregelen die vele mensen doet besluiten om in een impuls een dier aan te schaffen.   

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.03 | 08:31

Geen beter leven dan een goed leven dames!

...
02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
Je vindt deze pagina leuk