King

King

Voor King is op dit moment serieuze belangstelling!

King

Oftewel King's Pride Junior want deze kleine man beschikt over een heuse stamboom die aan adoptant overigens niet meekrijgt. U heeft er ook niets aan want King werd onlangs gecastreerd.

King is geboren als pup binnen een Chihuahua fokkerij van een dame die beweerd dat het een hobby is maar de nakomelingen wel verkoopt aan stevige prijzen en ze vervolgens wel gemakkelijk uit het oog verliest. Want na aankoop door een particulier die er na een bepaalde periode genoeg van had is King in de intensieve fokkerij terechtgekomen en aldaar ingezet als dekreutje. Toen was het dus gedaan met zijn huiselijke leventje en verdween hij in een kennel...

Na bewezen diensten mochten we hem daar begin maart 2021 ophalen op de leeftijd van 8,5 jaar. Hij werd gecastreerd, ontdaan van heel veel rotte tanden en kiezen. Bovendien hadden overvolle anaalklieren hem ook parten gespreeld. Dat is allemaal voltooid verleden tijd en nu is het de hoogste tijd dat hij krijgt wat hij verdient, een huiselijk leven inclusief een gouden Chihuahua-mens dat alleen maar heel veel van hem wil en kan houden. Onze King is een bankligger en een bedslaper! Zo'n 'ik wil altijd bij je zijn' hondje! Hij heeft het zwaar gehad en dat is aan zijn gedrag ook wel een beetje te merken. Extreem onderdanig aan de mens en dat moet zeker niet aangemoedigd worden. Onze King mag er net zo goed zijn als ieder ander en dat moet hij ervaren. Door zijn lange verblijf in een kennel zijn de maatschappelijke vaardigheden enigzins verwaterd maar ze komen met gezwinde spoed weer bovendrijven in dat lieve kleine koppie van hem.. We weten zeker dat hij bij de juiste persoon binnen een mum van tijd in dat kleine bovenkemertje van hem, alles weer op een rijtje heeft en zich voorbeeldig, doch Chihuahua-achtig, zal gedragen.

King is zoals alle andere dieren geen speelgoed! Gezien zijn geringe formaat en zijn onderdanigheid naar mensen toe plaatsen wij hem niet bij kleine kinderen/kleinkinderen. Hij is perfect met andere hondjes en katten gaat hij als een speer achteraan. Ondanks dat onze katten veel groter van formaat zijn dan de kleine King.

Bij serieuze interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld.

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.04 | 08:46

Allemaal erg genoeg natuurlijk maar wat ontzettend mooi dat je de rekening nog hebt en dat van Gils lid van de klachtencommissie is.Beetje wraakgevoel mag best

...
05.04 | 17:44

Knapt Gerard al een beetje op? In ieder geval wordt hij wel gekoesterd.

...
04.04 | 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

...
04.04 | 13:23

Zakje met ijsblokjes voor Gerard? Tuurlijk denk ik aan jullie.
De allermooiste D&P kaars brandt al de hele ochtend.

...
Je vindt deze pagina leuk