Sjimmie

Sjimmie

Sjimmie is besproken

Sjimmie

Van Sjimmie is geen geboortedatum bekend en vanwege de zeer slechte staat van zijn gebit was er aan de hand daarvan ook geen schatting te maken. We denken dat Sjimmie nog een relatief jonge hond is van ongeveer twee jaar oud. Hij verbleef binnen de intensieve fokkerij en heeft de belangrijkste leerfase dus zonder enige vorm van maatschappelijke ervaringen doorlopen. Sjimmie is in maart 2021 aan ons afgestaan omdat hij als langharige Keeshond kortharige pups zou verwekken. Sjimmie is een kleine Keeshond, ik durf geen dwergkees te schrijven want dat heb ik ooit eerder gedaan bij een ander hondje en toen kenners hem zagen kreeg ik ongelooflijk veel commentaar omdat het geen dwergkees zou zijn. Maar Sjimmie is in ieder geval een klein formaat Keeshondje.

 

Hij werd op 23 maart 2021 gecastreerd, zijn extreem slechte gebit werd behandeld en er werden zelfs een redelijk groot aantal tanden en kiezen verwijderd. Ook werd operatief een navelbreuk behandeld.

 

Sjimmie is ondanks zijn kennelverleden een lief, open hondje, dol op mensen en goed met andere honden. We werken momenteel aan de zindelijkheid en wandelen aan een riempje is onze volgende opdracht maar alles heeft zijn tijd nodig. Natuurlijk kunnen we de lieve schat niet overhaasten in zijn leerproces. Het enige wat Sjimmie niet meer hoeft te leren is lief zijn, knuffelen en mensen rond zijn lieftallige pootje wikkelen!

 

Bij serieuze interesse in Sjimmie, die uiteraard pas voor kennismaking beschikbaar is na herstel van de operatieve ingrepen, kunt u even een mailtje sturen naar elsadams@xs4all.nl

Vermeld daarin uw woon- werk- en gezinssituatie.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.04 | 08:46

Allemaal erg genoeg natuurlijk maar wat ontzettend mooi dat je de rekening nog hebt en dat van Gils lid van de klachtencommissie is.Beetje wraakgevoel mag best

...
05.04 | 17:44

Knapt Gerard al een beetje op? In ieder geval wordt hij wel gekoesterd.

...
04.04 | 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

...
04.04 | 13:23

Zakje met ijsblokjes voor Gerard? Tuurlijk denk ik aan jullie.
De allermooiste D&P kaars brandt al de hele ochtend.

...
Je vindt deze pagina leuk