Djazz (slechthorend)

Djazz

Djazz is besproken...

Djazz

Djazz is oorspronkelijk afkomstig uit een puppenwinkel in Duitsland. Volgens zijn boekje een Australian Shepard, geboren 13-06-2020, kleur Merle. En als u zich eens in die kleur verdiept ziet u dat doofheid daarbij veel voorkomt. Hoe en waarom hij binnen de Nederlandse intensieve fokkerij terecht is gekomen is ons niet duidelijk maar daar mochten wij hem begin maart 2021 ophalen. Djazz is tot op heden een pechvogel. Hij heeft nog nooit eerder onder huiselijke omstandigheden geleefd, te weinig aandacht/opvoeding gehad en voor twee dove borders die wij ook in opvang hebben, is een pleegadres beschikbaar. Djazz bleef achter in het pension waar hij op ons verzoek verblijft. Aan Djazz ligt het niet! Het is een lieve enthousiaste en (buiten zijn slechthorendheid) ongecompliceerde lieve schat die echter alles nog moet leren. Hij wandelt probleemloos aan de riem maar maatschappelijke vaardigheden zijn hem nog onbekend. Voor Djazz zoeken we een pleeg waar hij mag herstellen van de broodnodige castratie... Djazz is prima met andere honden! Hij was bij aankomst erg mager omdat hij zich door anderen van de voerbak liet weren. Een goedzak dus. Met katten is hij onbekend.

Bij serieuze interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld.

Ik schreef het al: Djazz is een beetje sneu...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.04 | 08:46

Allemaal erg genoeg natuurlijk maar wat ontzettend mooi dat je de rekening nog hebt en dat van Gils lid van de klachtencommissie is.Beetje wraakgevoel mag best

...
05.04 | 17:44

Knapt Gerard al een beetje op? In ieder geval wordt hij wel gekoesterd.

...
04.04 | 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

...
04.04 | 13:23

Zakje met ijsblokjes voor Gerard? Tuurlijk denk ik aan jullie.
De allermooiste D&P kaars brandt al de hele ochtend.

...
Je vindt deze pagina leuk