Sorry

Sorry

Sorry is een gecastreerde Mechelse herder reu van (uit het hoofd geschreven) 5 jaar. Een mooie hond die verkeerd werd begrepen. Zijn angst werd vaak vertaald naar agressie en dat is beslist onwaar! Vanuit een asiel diverse malen geplaatst en weer teruggekeerd. Uiteindelijk overgenomen door stichting Dier en Project en door ons ondergebracht bij het hondencentrum. Hij mocht eerst op aarde landen, zelfvertrouwen opbouwen en weten dat ook hij er mag zijn. Maar nu verblijft Sorry al erg lang, te lang, binnen het trainingscentrum want daar is hij uitgeleerd. Hij moet nu nieuwe ervaringen op gaan doen binnen huiselijke omstandigheden, nog meer maatschappelijke vaardigheden onder de knie zien te krijgen.   
 

In onze beleving is Sorry een absoluut slachtoffer van de intensieve fokkerij die interactie moest ontberen gedurende zijn inprentingsfase. De kunst is om Sorry in zijn waarde te laten, hem de tijd te gunnen om zelf aan te laten geven wat hij al dan niet aan kan en er als een rots in de branding voor hem te zijn. Vanwege zijn onzekerheid hapt hij met wandelen in de riem, allemaal dingen die goed te mannen zijn door iemand met verstand en geduld. Sorry is geen onverschrokken herder en zal dat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet worden. 

 

Wanneer u na zeer goede overwegingen denkt de ultieme Sorry-adoptant te zijn stuur dan even een mailtje naar info@dierenproject.nl en vermeld daarin uw woon- werk- en gezinssituatie. 
Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn begeleiders op het centrum waar Sorry verblijft. 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

03.07 | 15:26

Wat is Olaf een mooie hond en wat gun ik hem een liefdevol gezin.
Hoe zijn de adoptieregels en hoe komen wij in contact met jullie ?

...
03.07 | 06:34

Op de laatste foto lijkt het toch wel of de liefde wederzijds begint te worden?

...
30.06 | 23:04

Dan wordt het bankhangen 😍

...
28.06 | 10:30

Heel veel sterkte. Fijn dat Flo nog zo heeft mogen genieten bij jou.

...
Je vindt deze pagina leuk