Kaya

Update Kaya

Update Kaya 20 juni 2022. Ze reageert steeds minder fel op andere honden en aan de riem tijdens het wandelen reageert ze al helemaal niet meer op andere honden. Alleen wanneer je stilstaat en haar de tijd geeft om te focussen bouwt ze spanning op. Ze is daar echter erg goed in te begeleiden en laat zich afleiden. 

Kaya

Kaya is prachtig, Kaya is krachtig!
En ze is op zoek naar degene die straal verliefd op haar wordt. Natuurlijk niet alleen vanwege haar prachtige uiterlijk maar vooral voor wie ze is. Een dolenthousiaste hondendame die eerder dienst deed als veelvoudige puppenmoeder binnen de intensieve fokkerij. Ze heeft in haar leven zó ontzettend veel honden om haar heen gehad dat ze daar nu voorlopig wel even klaar mee is. Vanwege ruimtegebrek binnen de stichting verblijft Kaya binnen een pension en dat vervult lang niet al haar wensen! Dus op zoek naar de ultieme Kaya adoptant die graag zijn of haar handen aan haar vol heeft.

Kaya is 5 jaar jong, een kruising Labrador X Ridgeback. En zodra er zicht is op adoptie plannen wij haar sterilisatie in want de nazorg binnen het pension is moeilijk. Kaya kan nu dus niet samenleven met andere honden, katten onbekend maar we vermoeden dat ze daar vol overgave jacht op wil maken.

Bij interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match nemen wij contact met u op.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk